Omen by HP 17-ck1017nq, păreri model de gaming

OMEN By HP 17-ck1017nq este un notebook pc pentru cei pasionați de jocuri. În acest fel modelul este echipat cu procesor 7, placă video RTX, stocare SSD și memorie ram de DDR5.
Fiind vorba despre un laptop de 17 inci vă dați seama că nu stă exemplar pe partea de portabilitate. greutatea sa este undeva la 2,8 kg, iar bateria poate să țină undeva la 6 ore.

Laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În acesta este reflectat atât brandul cât și caracteristicile tehnice. În imaginea de alături se poate vedea că modelul acesta este unul cu tastatura numerică în partea dreaptă, adică cu numpad.

Păreri pro și contra

Laptopul HP 17-ck1017nq vine cu procesor i7 care are 14 nuclee. va face o opinie despre performanțele acestuia trebuie să scriu că scoate un punctaj de 26.825 pe cpubenchmark. Evident că este un procesor scos la începutul anului 2022.
Ecranul este unul foarte clar deoarece are 17,3 inci, rezoluție Full HD, panou IPS și rată de reîmprospătare de 144 Hz. În felul acesta avem garanția unei imagini de cea mai bună calitate.
Memoria RAM este una suficientă, fiind una de 16 giga tip DDR5 la frecvență de 4800 MHz.
Placa video este un RTX 3060 cu 6 giga memorie video tip GDDR6. Ce trebuie să scriu e că aceasta e una de top și va rula jocurile foarte fluent.
Pe partea de conectivitate aceasta vine cu 3 porturi USB, mini DisplayPort, HDMI, LAN Gigabit și altele.
Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, dar puteți să instalați Windows 11 de pe un stick usb 3.0. Instalarea va dura undeva la un sfert de oră.

Ca o concluzie aș putea scrie despre acest dispozitiv că își va face treaba foarte bine nu neaparat datorită faptului că vine de la HP, ci a faptului că integrează multe tehnologii utile și componente foarte performante.

Te-ar mai putea interesa