Acer Aspire A315-58-53LB, păreri laptop cu i5 și SSD

Modelul Acer Aspire A315-58-53LB este unul cu procesor i5 care are 4 nuclee și cu 8 giga memorie RAM. În felul acesta putem spune că acest model se va descurca foarte bine la sarcini multimedia și office. Asta deoarece e un laptop care intră în categoriile office-multimedia.

Laptopul Acer Aspire A315-58-53LB vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de 15 inci potrivit pentru acasă ori la lucru.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un model cu numpad (tastatură numerică în partea dreaptă).

Păreri pro și contra

Acest notebook PC este unul cu o greutate de 1,8 kg, iar bateria e una care poate să țină și 9 ore. Din această cauză se poate spune că portabilitatea e foarte bună.
În privința porturilor trebuie scris că are 3 porturi USB, HDMI, port LAN Gigabit, wireless ac, bluetooth și altele.
Ecranul nu doar că e unul de 15 inci, dar e vorba despre unul cu panou IPS și rezoluție FHD. În acest fel notebook-ul va fi perfect pentru vizionat filme.
În privința memoriei RAM acest model are 8 giga DDR4, iar stocarea se realizează pe un SSD de 512 giga.
Pentru o mai bună comunicare acest model este echipat cu webcam. Trebuie să precizez acest lucru deoarece unele laptopuri (în special de gaming) nu mai au așa ceva.
Procesorul e unul foarte bun, fiind vorba despre un i5 model 1135g7 cu 4 nuclee. Acesta scoate 10.055 puncte la cpubenchmark.

Din păcate acest model are și câteva dezavantaje precum lipsa sistemului de operare și a faptului că are un preț ușor mare. Primul lucru poate fi rezolvat prin instalarea Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

Un laptop precum Acer Aspire A315-58-53LB e perfect pentru acele persoane interesate de un model performant și cu portabilitate bună.
În cazul în care vă doriți o alternativă de 17 inci cu placă video atunci recomand Acer A517-52G-717M.

Te-ar mai putea interesa