Acer Aspire A315-58-36WA, păreri laptop office cu i3

Aș putea scrie despre Acer Aspire A315-58-36WA că e fratele mai mic al lui A317-53G-53WW întrucât vine cu ecran de 15 inci și procesor i3. În detaliu, puteți vedea aici diferențele dintre aceste două modele.
Pe scurt, modelul de față e pentru acele persoane care au un buget mic și doresc un laptop pentru sarcini office.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop pentru acasă. Din imagine se poate vedea că are un design caracteristic Acer. Modelul e unul de culoare argintie și cu tastatură numerică (numpad) în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Modelul A315-58-36WA de la Acer este unul echipat cu procesor i3 cu două nuclee și care scoate 6235 puncte pe cpubenchmark. Este vorba despre un procesor model i3-1115g4 cu frecvență de 3 Ghz.
Nu are placă video dedicată, dar în schimb are un cip grafic Intel UHD care poate fi utilizat la jocuri simple și la vizionat de filme FHD.
În privința memoriei RAM trebuie scris că acest model are 8GB, fiind vorba despre o memorie suficientă. Ar mai trebuie să precizez și faptul că modelul acesta are stocare pe SSD a cărui capacitate este de 256 giga.
Portabilitatea e una decentă întrucât acest model are greutate de 2kg și baterie care ține maxim 9 ore.
Pe partea de porturi are aceleași care le întâlnim și la alte modele. Este vorba despre 3 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac și bluetooth.

Nu dispune de tastatură iluminată și nici de cititor de amprentă.

De final, trebuie să scriu că acest model se va dovedi suficient pentru sarcini office. Consider că e un laptop suficient pentru lucru de acasă ori pentru la școală. Nu o să aveți probleme cu el dacă o să îl folosiți la editări de documente ori alte sarcini similare.

Te-ar mai putea interesa