Acer Aspire 5 A517-52, laptop cu Core i5-1135G7

Laptopul Acer Aspire 5 A517-52 reprezintă noua generație de laptopuri de 17 inci din segmentul de mijloc (cele de top fiind cel de gaming ori business). Acesta este ideal pentru cei care vizionează des filme și nu vor să vadă orice film, ci doar unul la calitate superioară. Imaginea de jos vă poate fi de folos pentru cei care vor să-și facă o idee despre cum arată un astfel de laptop, dar pot spune că în realitate, arată mult mai bine. Oricum, eu consider că are dotări suficiente și nu e nevoie de ceva mai bun în acest preț.

Sunt multe laptopuri cu ecran mare doar că acesta e oferă un hardware nou și Windows 10 cu licență. Evident că un laptop cu Windows costă mai mult decât unul fără, iar dacă acest laptop nu este pentru voi pentru că vă plac jocurile, vă recomand HP Pavilion 17-cd2007nq. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestui laptop e una de tip office datorită procesorului și plăcii video. E vorba de un Core i5 Tiger Lake cu placă video integrată care nu poate reda prea multe jocuri 3D. Dacă vreți să încercați jocuri, vă recomand cele cu plăci video dedicate GeForce GTX/RTX dar și procesorul trebuie să fie special pentru gaming (mai multe nuclee și frecvență nominală mai mare).

Imaginea e destul de calitativă, doar că depinde și de conținutul ales sau unghiul din care priviți ecranul. Un SSD e mai performant decât un hard disc și cele de tip M2. fac diferența (specificații mai bune și mult mai compacte). Dotările sale sunt prezente pe multe alte laptopuri și nici nu putea să aibă ceva mai special în acest preț.

Concluzie

Consider că oferă un SSD destul de generos, un ecran IPS cu specificați bune, procesor de ultimă generație, un design modern și porturi diversificate. Acer Aspire 5 A517-52 e un model destul de reușit și care arată la fel ca generațiile precedente, cu mici diferențe. Nu cred că trebuia upgradat vreo componentă, deoarece oferă exact cât aveți nevoie (mă refer la memorie și spațiu).

Te-ar mai putea interesa