Acer Aspire 3 A317-53G, laptop cu placă video GeForce MX350

Acer Aspire 3 A317-53G este un laptop adresat pasionaților de conținut media și nu numai, întrucât vine cu procesor Core i7 pe 10 nm (are patru nuclee), ecran Full HD cu panel IPS și cu placă video MX350. Pe lângă aceste componente, laptop oferă și dotări foarte bune și un design deosebit. Finisajul argintiu combinat cu tastatura neagră, arată foarte bine și nu veți simți lipsa desktopului pentru că acum aveți un laptop cu ecran generos.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar voi veți primi un laptop avansat tehnologic și care arată bine. Un model similar ca design, însă diferit ca și hardware, este laptopul Acer Aspire 3 A317-53.

Merită sau nu merită cumpărat?

În ciuda faptului că e un model de 17,3 inci are o greutate redusă de 2,6 kilograme, pare să fie ceva mai compact decât generațiile trecute.
Și pasionații de filme îl vor alege deoarece ecranul nu e doar FHD, ci e unul cu panel IPS cu un strat anti-glare. Sunetul e unul foarte bun cu tehnologii audio HD Audio și Acer TrueHarmony.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză vă recomand Windows 10 sau 11 (este o diferență de preț).
Modelul acesta e disponibil în mai multe variațiuni, însă eu vă recomand pe cel cu Core i7, SSD de 1TB și 16GB RAM pentru că nu mai sunt necesare upgrade-uri pe viitor.
Memoria RAM e de generație nouă, adică vorbim despre DDR4 3200 MHz așa încât totul să ruleze rapid.

Concluzie

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un producător cu reputație, componentele noi, sunetul bun și ecranul foarte clar. Sunt foarte puține laptopuri cu acea placă video GeForce deoarece performanțele ei nu sunt cu mult mai mari decât cele ale plăcii video integrate, însă are memorie dedicată, motiv pentru care nu o să consume din RAM.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are Windows și trebuie să vă pierdeți vreo 30 minute să-l instalați.

Deci, dacă vreți un laptop special care să fie un excelent desktop replacement atunci acest model Acer Aspire 3 A317-53G ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa