Acer Aspire 3 A317-52, laptop cu i3-1005G1 și ecran de 17 inci

Acer Aspire 3 A317-52 e un laptop de generație nouă cu procesor i3 tip quad core și ecran de 17,3 inci. Caracteristicile tehnice îl recomand ca laptop de sarcini office pentru acasă. Mai exact poate fi utilizat la filme, jocuri simple și navigat pe Internet.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care are ecran mare.
Din imaginea alăturată se poate observa că are culoare neagră și că tastatura e una completă (adică are numpad în partea dreaptă).

Păreri pro și contra

Modelul Acer Aspire 3 A317-52 stă bine la mai multe capitole precum:
– Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluție FHD, panel IPS și finisaj anti-reflex. Pentru a proteja ochii e implementată tehnologia BlueLightShield care are rol în a proteja ochii.
– Procesorul e unul i3-1005G1 cu două nuclee și scoate 5252 puncte pe cpubenchmark.
– Stocarea e pe SSD de 512 așa încât avem suficient spațiu și timp de răspuns foarte bun.
– Conectivitatea e una bună deoarece are 4 porturi USB, HDMI, LAN, wireless ac și bluetooth.

Având o greutate de 2,8kg și ecran de 17,3 inci putem spune că are o portabilitate bună.

Există și aspecte negative precum faptul că cipul grafic nu re memorie dedicată, iar procesorul putea să fie unul quad core.
Lipsa sistemului de operare e un alt aspect negativ, dar se poate instala Windows 10 de pe un stick USB tip 3.0.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat avansat tehnologic pentru acasă. Nu trebuie confundat cu laptopurile de jocuri ori cu modelele desktop replacement precum Victus de la Hp.
Despre producătorul Acer trebuie scris că e unul asiatic (din Taiwan), fiind unul de top. Are în portofoliu laptopuri office, business și de gaming.