Acer Aspire 3 A317-33, laptop de 17 inci la preț bun

Modelul din imagine se numește Acer Aspire 3 A317-33 și pare să fie unul dintre cele mai accesibile laptopuri de 17 inci de pe piață. Bineînțeles, veți avea un hardware modest care poate fi de ajuns pentru taskuri zilnice. Designul este unul destul de elegant, iar finisajul pe argintiu scoate în evidență tastatura și ecranul. Greutatea nu a scăzut foarte mult dacă e să-l comparăm cu modelele din generațiile precedente, însă poate că îl folosiți doar la birou.

Laptopurile de dimensiuni generoase înlocuiesc ușor un desktop deoarece nu aveți nevoie de un televizor sau monitor mare pentru a viziona un film. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul prezent pe acesta este Pentium N6000 din seria Jasper Lake, adică este diferit puțin de restul și are o placă video Intel UHD. Aș putea spune că este un laptop office, dar care poate rula fără probleme conținut video până la rezoluție 1080p, că doar are un ecran Full HD. Laptopul poate fi folosit ca media player portabil pentru că oferă ieșire HDMI, iar sistemul de operare idel pentru acesta este Windows 10. Instalarea durează puțin dacă alegeți să instalați de pe un stick USB rapid.

Păreri pro și contra

Are un ecran generos cu rezoluție Full HD, un SSD de tip M.2 cu capacitate generoasă, suficientă memorie RAM, porturi foarte bune, tehnologie WiFi ac și multe altele. La acesta, majoritatea porturilor sunt așezate în partea din stânga pentru a putea folosi mai ușor un mouse (în caz că folosiți cabluri pentru a conecta anumite periferice). Poate că nu are cel mai avansat procesor Intel, însă este vorba de o generație nouă care folosește tehnologie pe 10 nm.

Laptopul este echipat cu o cameră web decentă, difuzoare stereo și un touchpad generos, mai că nici nu ați avea nevoie de anumite periferice. Are un preț destul e mic pentru dotările sale, doar că nu va impresiona la capitolul performanță. Acer Aspire 3 A317-33 este o alegere foarte bună și nu mai aveți nevoie de un PC, iar pentru gaming puteți folosi consola de jocuri.

Te-ar mai putea interesa