Acer Aspire 3 A315-57G, laptop cu GeForce MX330 de 2GB

Seria de laptopuri numită Acer Aspire 3 A315-57G oferă numeroase configurații, iar diferențele sunt la toate componentele – procesor, memorie RAM și SSD. Puteți alege cu încredere cea mai accesibilă configurație deoarece este una satisfăcătoare, adică oferă Core i5, 8GB RAM și SSD rapid. Poate că vă este de ajuns un spațiu de stocare de 256GB pentru că nu veți stoca foarte mult pe el. Unii utilizatori preferă hard discuri externe pentru a stoca fișiere media, care ulterior le pot viziona pe un televizor sau pe alt dispozitiv media.

Sunt trei culori interesante, iar cele mai populare sunt albastru și negru. Oricum, voi poate îl alegeți pentru performanțele sale, adică ce componente are la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aș putea spune că este un laptop office care îl puteți folosi zi de zi chiar și pentru aplicații profesionale, iar dacă ecranul nu vă este de ajuns pentru multitasking, puteți conecta încă un monitor. Dacă considerați că cel mai accesibil model nu vă poate oferi suficientă performanță și spațiu de stocare, atunci trebuie să alocați o sumă mai mare deoarece aveți nevoie de un buget generos. Conectivitatea este relativ aceeași la cele mai multe laptopuri, însă este puțin diferită la variantele foarte subțiri, adică sunt eliminate porturi neesențiale (chiar și cel LAN).

Păreri pro și contra

Acesta este un model cu design modern și se vede foarte bine din imaginea de prezentare. Ecranul este mare (15.6 inci) chiar dacă pare mai mic datorită ramei subțiri, iar specificațiile sale sunt foarte bune pentru cât costă. Putem spune că este un laptop multimedia excelent pentru taskuri zilnice și poate fi perfect pentru cei mai mulți utilizatori. Poate că nu are cea mai bună placă video pentru jocuri, însă poate rula titluri cu cerințe hardware mai scăzute.

Noile componente sunt mult mai rapide și eficient, pentru ca voi să vă puteți îndeplini cât mai rapid orice task și autonomia este una satisfăcătoare. Este loc de mai bine în acest preț, adică o tastatură iluminată sau un cititor de amprente puteau fi utile. Acer Aspire 3 A315-57G este recomandarea mea pentru cei care vor să renunța la vechiul laptop sau desktop.

Te-ar mai putea interesa