Acer Aspire 3 A315-23-R580, laptop office cu ecran de 15 inci

Acer Aspire 3 A315-23-R580 este un nou laptop bun pentru navigare web și aplicații office, iar dacă îl doriți pentru excursii sau ieșiri în oraș, trebuie să știți că are o greutate foarte redusă și o autonomie bună. E loc de mai bine ținând cont că procesorul nu are cea mai nouă tehnologie de fabricație de la AMD. Procesorul influențează prețul unui laptop, dar și seria din care face parte. Adică anumite laptouri pot oferi dotări mai bune dar și carcasa poate fi realizată din materiale mai calitative.

Laptopul de mai jos dorește să fie o soluție de buget care poate ține locul unei tablete, adică puteți lucra mai bine pe el datorită tastaturii fizice și ecranul generos va fi foarte util indiferent ce aveți de gând să faceți pe el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărat?

În acest preț nici nu veți găsi laptopuri mult mai diferite, însă  poate că aveți alte preferințe în ceea ce privește producătorul procesorului. Acel AMD Athlon este echivalentul unui Intel Pentium cu circa 3000 de puncte în Benchmark, deci va fi destul de util mulți ani.

Nu e de ajuns să aveți un procesor foarte performant, ci aveți nevoie și de un spațiu de stocare rapid și suficientă memorie RAM. În cazul de față SSD-ul în consider acceptabil chiar dacă nu este foarte mare pentru că nu veți stoca mare lucru pe el, iar memoria RAM este de ajuns pentru Windows 10. Dacă vă gândiți la versiunea 11, atunci vă recomand un laptop cu mai multă memorie deoarece sistemul de operare are cerințe ceva mai mari.

Placa video nu lipsește de pe acesta și este cea care însoțește procesorul, adică este vorba de un model integrat suficient de bun pentru a rula conținut video (clipuri video și filme 1080p).

Concluzie

Acer Aspire 3 A315-23-R580 se adresează elevilor și chiar persoanelor mai în vârstă care vor folosi laptopul doar pentru a căuta diverse informații pe internet, redarea de filme, muzică și câteva aplicații simple. Jocurile cer un hardware mult mai diferit și prețuri pot să sară de 3000 RON, dacă chiar vreți să jucați la detalii satisfăcătoare și fără probleme (cum este HP Victus 15-fb0009nq).

Te-ar mai putea interesa