HP Victus 15-fb0009nq, laptop Gaming cu procesor AMD

Cele mai populare laptopuri sunt cele cu procesoare AMD deoarece oferă un raport preț/performanță bun, dar și eficiență este mai bună în comparație cu Intel. HP Victus 15-fb0009nq este un astfel de model și costă atât de mult deoarece are Ryzen 5 și placă grafică GTX 1650. Aceasta nu înlocuiește vechiul model GTX 1050, ci varianta mult mia performantă GTX 1060. Chiar și așa unele jocuri cer resurse suplimentare, astfel că trebuie să vă îndreptați atenția spre alte laptopuri.

Prețul este unul foarte bun motiv pentru care nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri dacă vă place actuala configurație. Nici nu prea aveți ce să puneți în plus sau să schimbați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Laptopurile de gaming se aleg în funcție de componente, aici trebuie să luați în calcul ce jocuri vreți să încercați și câte fps-uri veți obține cu laptopul de sus sau poate vă interesează doar detaliile grafice. Mă refer strict doar la configurație, iar anumite procesoare pot fi destul de scumpe însă Ryzen 5 este de ajuns pentru multe jocuri și veți vedea că este echivalentul unui Core i7 mai vechi, doar cu caracteristici tehnice mai bune și o eficiență superioară.

Menționam mai sus că are o configurație bună și nu necesită nici un upgrade, deoarece 16GB sunt de ajuns pentru cei mai pretențioși dintre voi și SSD-ul este și el destul de mare. Eventual vă mai puteți gândi la un SSD separat, chiar și unul SATA pentru că nu este bine să aveți totul pe unul singur.

Concluzie

HP Victus 15-fb0009nq arată la fel ca și restul laptopurilor din aceeași serie, dar pot fi și variante cu ecran de 16 inci dacă v-ar plăcea ca ecranul să fie puțin mai mare. Ar mai fi și alt aspect care poate să fie diferit – culoarea carcasei, ea putând fi albă, gri sau albastră. Dacă bugetul vă permite, atunci nu stați prea mult pe gânduri și aruncați o privire peste HP Pavilion 15-dk2088nq, care are un Core i7 și RTX 3050 (puțin mai performantă decât cea de sus + Ray Tracing).

Te-ar mai putea interesa