Zelmer ZVC764CT, aspirator cu spălare de 1900W

Dacă vă interesează un aspirator avansat atunci acest model Zelmer ZVC764CT ar fi recomandarea mea. E un model care are capabilitatea de a spăla, iar filtrul e unul bun de tipul Epa.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă aspectiv, adică are un design minimal.


Pro

Modelul Zelmer ZVC764CT e unul multi-suprafețe și de tipul 2 în 1 deoarece poate și să spele. Cu un astfel de aparat economisiți spațiu de depozitare pentru aparate, timp și bani.
Sacul de praf e unul înlocuibil, iar in această cauză capacitatea acestuia e mare (de 2,5 litri). Ceva deosebit la sac e că e unul anti-miros, adică absoarbe mirosurile neplăcute. Legat de sac trebuie să spun că pe piață există modele fără sac. Acelea sunt și ele bune, dar capacitatea e una mai mică.
Printre accesoriile acestui aparat se numără peria turbo (pentru covoare și păr de animale), peria pentru saltea și peria mică.
Poate fi utilizat pentru spălarea unor distanțe mari de până la 10 metri.
Filtrul de praf (Epa E10) e unul lavabil, adică poate fi spălat.
Fiabilitatea aparatului e una destul de bună deoarece vorbim despre un aparat care are o garanție de 4 ani.

Contra

E un aparat cam mare cu o greutate de 8,7 kilograme, dar are rotițe care fac manevrarea să fie mai simplă.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un dispozitiv modern care să aspire bine (eficient energetic și din punct de vedere al curățeniei) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Zelmer trebuie să vă spun că e unul polonez, fiind pe piață din 1937. Trebuie subliniat faptul că brandurile europene sunt mult superioare celora asiatice și au prețuri competitive.

Te-ar mai putea interesa