Zelmer VC1400SK, aspirator fără sac

Zelmer VC1400SK e un electrocasnic de tipul aspirator fără sac, iar principalele sale atuuri sunt faptul că vine fără sac, filtrarea HEPA, puterea mare de aspirare și prețul mic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare dacă e să comparăm acest electrocasnic cu Samsung VCC4135S37 care e un model cu sac și fără filtru HEPA.

Poze

Se poate observa că acest Zelmer e un model verde, iar din a doua poză mai mult ca sigur că vă dați seama că tubul telescopic e unul metalic foarte rezistent. Nu se vede, însă aparatul beneficiază și de derulator de cablu care se va dovedi util după ce terminați cu aspiratul.

Pachetul
Pachetul
Componenta de bază
Componenta de bază

Specificaţii tehnice

VC1400SK e un aspirator la care nu trebuie să schimbi sacul deoarece e unul fără sac, dar asta nu te scutește de faptul că va trebi să-l golești periodic. Capacitatea de colectare e de 2 litri, iar asta înseamnă că va trebui să-l cureți mai des decât un model cu sac.
Greutatea de 4,7 kilograme îl face ușor de folosit chiar și de un copil. Iar, puterea de aspirare de 260W (nu trebuie confundată cu puterea de 1900W) e una suficientă pentru ca procesul de aspirare să nu dureze prea mult.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; fiabilitatea e excelentă deoarece e un aparat robust; garanția e caracteristică unui electrocasnic de îndelungă folosință, deci poate fi extinsă la mai mult; puterea de aspirare e suficientă fiind de 260W; pachetul de accesorii e unul normal, iar derulatorul de cablu e „inclus”.
Contra: nimic.

Concluzie

Nu e cel mai puternic aspirator de pe piață, însă e suficient de puternic astfel încât să scoată tot praful din covoare. Nu e prea complicat de utilizat și, după cum spuneam mai sus, cred că un copil nu va avea probleme în a-l utiliza cu succes. Datorită faptului că poate aspira o suprafață de undeva la 9 metri nu va trebui să-l scoateți din priză atunci când vă mutați în o altă cameră pentru a aspira, dar asta depinde și de cât de mari sunt camerele dvs.

Lasă un comentariu