Zelmer MW4163

Cuptorul cu microunde Zelmer MW4163 e unul recent apărut și care are caracteristici generale ca: putere de 900W, volum de 23 litri, grill și altele. Îmi place foarte mult designul și forma mânerului. Ecranul LCD e unul generos și foarte bine iluminat. Cât despre preț e foarte bun, având în vedere ce oferă și cât de bine arată. E suficient de puternic pentru volumul său, iar prezența grill-ului e un plus deoarece vă permite să gătiți și alte tipuri de mâncăruri. Probabil că există alternative similare mai accesibile, dar nu toate au un ecran așa de mare și un aspect așa de elegant. Dacă vă doriți o bucătărie elegantă și nu țineți prea mult la preț, nu văd de ce nu optați pentru acesta. În caz contrar, există alternative de la Samsung. Acest MW4163 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Zelmer MW4163 e un cuptor spațios și eficient deoarece puterea sa e suficientă pentru a găti o mâncare cât pentru două persoane. E vorba de o capacitate de 23 litri care e ușor peste medie (media fiind undeva la 20 de litri). Are panou de comandă digital și e evident că doar are un ecran LED. Vine cu suficiente butoane pentru a vă ușura munca. E dotat cu grill care mărește temperatura din interior și astfel puteți găti chiar și carne dar nu în cantități mari.

Pe partea de funcții acest cuptor cu microunde are: 9 programe, avertizare sonoră, timer (cronometru), ceas și protecție copii. Acestea sunt dotări decente și ar trebuie să le găsiți cam pe toate modelele în acest buget. Suportul rotund din interior are un diametru de 27 inci și astfel vă puteți face o idee despre cât de mare e interiorul. Pe acel suport vă recomand să puteți doar vase ceramice sau de sticlă și să evitați pe cele metalice.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu 9 programe care sunt destul de utile, arată foarte bine, ecranul e foarte mare și vizibil, semnal sonor, grill de 1000 W și volum de 23 litri.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Acest cuptor Zelmer MW4163 e o alegere bună pentru tineri dar și pentru cei care gătesc puțin. Poate fi un adevărat ajutor în bucătărie deoarece vine cu funcții utile precum decongelare sau încălzire. Bineînțeles, funcțiile sau programele sunt mult mai multe, însă e important că nu veți mai folosi aragazul pentru anumite sarcini.

2 comentarii la „Zelmer MW4163”

  1. Am achizitionat unul de 2 saptamani si l-am si returnat. Dupa cum zi spus si tu, m-am lasat captat de design-ul desavarsit si „performantele” sporite, dar mare porcarie de firma. Pe scurt, nici macar un popcorn nu e in stare sa faca : l-am lasat in jur de 5 min si de abia a umflat punga cam 2cm, dupa care a intrat termostatul in actiune, si pentru faptul ca s-a incins mai tare ca un fier de calcat, a deconectat total aparatul de la curent, bineinteles resetand orice setare facuta in prealabil (ceas, programari etc.). NU VA LASATI FERMECATI DE AMBALAJ. Si pana la urma, tot la un Samsung am ajuns ;).

Lasă un comentariu