Zelmer MM1000.88

Zelmer MM1000.88 vine ca o alternativă la Zelmer MM1000.84 și în esență e același lucru doar că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Are și un pachet de accesorii mediu ca număr care putea fi mai mare, dar e bine și așa.
Dacă ești o gospodină care vrea să termine rapid cu mâncarea atunci ai nevoie de un astfel de ajutor. Prețul de achiziție nu e prea mare, iar materialele din care e realizată sunt destul de calitative. Normal că poate fi utilizată și pentru a mărunți legume sau ce mai doriți să tocați.

Poze

Se poate vedea că MM1000.88 arată precum MM1000.84 despre care ziceam anterior că ar fi o alternativă destul de bună. E de culoare albă, iar ca mărime nu e deloc mare fiind un aparat destul de compact și de aceea nu o să aveți probleme în a-l depozita acolo unde doriți.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

MM1000.88 e un produs Zelmer de excepție, iar asta se poate vedea după materialele calitative folosite la realizarea aparatului. Din cauza acestor materiale aparatul e foarte rezistent și nu depune un efort vizibil când macină carnea. Se poate utiliza pentru a măcina și alte tipuri de alimente cum ar fi legumele, însă trebuie să aveți grijă să nu băgați morcovi prea lemnoși așa încât anduranța mașinii să fie testată deoarece vă puteți aștepta la surprize neplăcute.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun, având un preț foarte mic în comparație cu alte modele similare de pe piață; vine cu mai multe tipuri de filtre-disc așa încât carnea să iasă așa cum doriți dvs.; puterea nominală e una mare, iar acest lucru înseamnă că într-un minut o să puteți toca multă carne sau legume; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult… în funcție de cât aveți nevoie (dacă știți că o să o folosiți foarte mult atunci nu ar strica să măriți garanția la maxim 3-4 ani).
Contra: nu are prea multe accesorii, iar legat de accesorii – mă deranjează că nu are și accesoriu pentru stors roșii.

Concluzie

Dacă te ești o persoană care gătește sau face cârnați pe timp de iarnă (și nu numai) atunci un astfel de aparat electrocasnic ar fi recomandarea mea. Nu doar costă puțin, ci e și foarte fiabil deoarece e realizat din materiale rezistente, iar cuțitele sunt din inox. Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit și care este la un model similar din seria MM1000.

Te-ar mai putea interesa