Zelmer Galaxy 01Z010

Acest aspirator fără sac Zelmer Galaxy 01z010 e unul destul de bun și spre surprinderea mea nici nu costă deloc mult având un preț de sub 300 lei. Normal că are HEPA, rezervor de un litru și alte dotări care alcătuiesc un aspirator foarte bun deși are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Vine și cu un cadou în valoare de undeva la 70 lei și asta are un cuvânt important de spus asupra prețului și viitoarei achiziții.

Poze

Modelul de față vine pe mai multe culori, însă mie îmi cam e indiferent cum arată. Cred că e important cum funcționează și cât de performant e în funcționare. Vine cu multe accesorii care sunt prezente la orice aspirator normal și care te vor ajuta să aspiri mai eficient și prin locuri greu accesibile.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de spus despre caracteristicile sale deoarece e un aparat simplu. Are o putere de 1800W și venind cu filtru Hepa aveți garanția că aerul care e scos de aspirator e unul cât mai curat posibil. Printre accesoriile cu care vine se numără o perie mică, o perie standard și altele. Foarte interesant e faptul că roțile sunt cauciucate și în acest fel nu o să zgâriați parchetul… dacă e unul foarte sensibil.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un preț foarte mic care îl face foarte atractiv; vine pe mai multe culori, însă la noi e disponibil doar pe două; greutatea e una mică, iar prezența roților îl face destul de bun de cărat prin casă; nivelul de zgomot în timpul aspirării e unul normal de undeva la 80 decibeli; are o suprafață mare de aspirare și acest lucru vă va ajuta să aspirați rapid ceea ce doriți.
Contra: putea fi cu filtrare prin apă, dar atunci prețul era unul mai mare.

Concluzie

Zelmer 01Z010 e un model foarte bun dacă vreți să vă înlocuiți vechiul aspirator. Foarte mult îmi place la aspirator că vine fără sac și nici nu îi va trebui vreodată. Știm cu toții cât de greu găsești saci de schimb și fiind un model fără sac scăpați de grija căutării prin magazine după acest accesoriu. Cablul fiind unul de undeva la 5 metri o să puteți aspira ușor suprafețe mari fără a avea nevoie de un prelungitor ori ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa