Zelmer Eco Power 3100.0SK

Zelmer e un producător de electrocasnice foarte bun, iar aspiratoarele lor sunt excelent. Un model foarte bun e acest Zelmer Eco Power 3100.0SK și e așa de bun deoarece e un aparat modern la care nu ai nevoie de sac, vine cu niște dimensiuni mici și e eficient în aspirare, dar și la consumul de curent, adică consumă puțin curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mult pentru un aspirator care are o putere de aspirare de 320W. Iar, dacă te interesează o alternativă atunci ar trebui să alegi un VC3300.0SK care e de la același producător.

Poze

Aparatul Zelmer 3100.0SK e un model verde care arată bine și nu e deloc mare. Greutatea de 4,3 kilograme îl face ușor de manevrat chiar și de către un copil, iar multitudinea de accesorii vă vor ajuta să aspirați unde eficient orice. Printre accesoriile care vă ajută să aspirați mai eficient sunt derulatorul automat de cablu, peria standard și variatorul de putere.

Pachetul

Specificaţii tehnice

Aspiratorul e unul cu o putere de 1400W, iar producătorul spune că această putere e echivalentă cu 2000W de la alte modele. Nu știu ce să zic, dar cert e că puterea de aspirare e de 320W care e o putere foarte bună și va scoate tot din covoare dacă variatorul de putere e setat bine. Tubul e unul telescopic și metalic ceea ce presupune că aspiratorul e unul rezistent, iar garanția de 2 ani vă va ajuta în acest sens.

Păreri pro şi contra

În opinia mea acest model e numai de recomandat. Principalele sale atuuri sunt puterea mare, excelentul raport dintre preț și calitate, lipsa sacului și filtrarea excelentă. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la reziduuri de praf deoarece vine cu filtrare HEPA care garantează o filtrare excelentă. Dacă o să dați aparatul pe mâna uni copil atunci faptul că tubul e din metal cred că e un plus deoarece nu-l va sparge.

Concluzie

Aspiratorul de față, adică acest Eco Power are un design modern care are o performanță în aspirare echivalentă unui model cu putere de 2000W, iar consumul de curent e cu câteva procente mai scăzut. Poate că unora prețul li se pare mare, însă pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii deoarece facturile la curent vor fi mai mici.

Lasă un comentariu