Zelmer 892.5SK

Aspirator filtrare prin apă Zelmer 892.5SK e un model care a apărut de curând și e un aspirator cu sac, chiar dacă filtrarea se realizează prin apă. Capacitatea de colectare a electrocasnicului e de 3 litri (nu de 4), are tub telescopic, putere de 1500W și filtru Hepa. Nu știu puterea folosită în aspirare, da când o aflu am să vin să o trec, iar despre prețul acestui mic electrocasnic trebuie spus că e și el mic deoarece acest model 892.5SK al Zelmer are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

892 5SK e un model pe roșu, dar există și pe alte culori. Se poate vedea că arată bine, iar mânerul e amplasat așa încât să-l poți ține eficient atunci când vrei să te muți într-o altă cameră în cazul în care dorești să aspiri altundeva. Poate că nu se prea vede din aceste imagini, dar și butonul este amplasat strategic așa încât să ajungi ușor la le și poți să-l oprești chiar și cu piciorul.

De aproape
Asamblat complet

Specificaţii tehnice

Zelmer 892.5SK fiind un aspirator cu aspirare uscată e destul de bun, iar filtrarea făcându-se prin apă și filtru HEPA sunteți asigurați că aerul scos e unul curat în proporție de peste 99 procente. Puterea totală a aspiratorului e de 1500W și poate colecta undeva până la trei litri de praf și ce mai aspirați. Cablul fiind de undeva la 6 metri puteți aspira cu succes o suprafață de până la circa nouă metri.

Păreri pro şi contra

Zgomotul produs e unul de 80 decibeli și aș zice că nu e un zgomot exagerat dar e unul cam mare (ca al oricărui aspirator). Culoarea e una plăcută fiind negru cu roșu, iar greutatea fiind de sub 7 kilograme cred că e un aparat ușor de transportat de către o persoană adultă… mai ales că are și rotițe. Venind cu multe accesorii cred că o să puteți aspira foarte bine și în locuri greu accesibile, dar și într-o mașină dacă aveți un cablu prelungitor.

Concluzie

Recomand acest aspirator deoarece provine de a un brand foarte cunoscut și nici nu costă prea mult, însă mie mi-ar fi plăcut dacă era fără sac așa încât să nu trebuiască să cumperi saci. Având sac nu te vei murdării ca la modelele fără când o să trebuiască să arunci praful. Alături e un clip cu un model similar pe o altă culoare.

Te-ar mai putea interesa