Zelmer 886.84 Expressive, mașina tocat

Mașina de tocat Zelmer 886.84 Expressive e un model apărut luna aceasta în țara noastră și se remarcă prin prețul mic, performanțele sale și fiabilitatea bună. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că e scumpă și fiind un aparat electrică nu p să vă forțați atunci când vreți să măcinați carne sau altceva. Scriam că fiabilitatea e bună și asta e așa deoarece are 2 ani garanție în mod standard care pot fi măriți la 4 pe 50 lei. Un astfel de aparat poate fi folosit la tocat carne, legume, fructe (nuci decojite) și altele. Foarte interesant e că inițial costa peste 300 lei dar acum poate fi luată cu un discount de vreo 60-70 lei.

Poze

Aparatul de față mai poartă numele Diana și e un model foarte bun care vine cu numeroase accesorii așa încât să poți măcina ceea ce dorești… cum dorești. Culoarea albă e una caracteristică electrocasnicelor și acesta arată foarte bine pe această culoare. Din această imagine nu se prea vede, dar aparatul are picioare gumate așa încât să nu alunece și eventual să cadă de pe masă.

Așa arată pachetul complet

Specificaţii tehnice

Zelmer 886.84 impresionează prin puterea sa de 1400W și prin posibilitatea de a toca un kilogram jumătate pe minut. Vine cu numeroase accesorii din care nu știu dacă o să folosești prea multe, dar e bine că le are. Aceste accesorii sunt 3 paravane (unul cu o gaură de 4 milimetri, altul de 8mm și al treilea pentru semințe de mac și are un diametru de 2,7 mm), accesoriu pentru umplere de cârnați și un accesoriu de împingere răzătoare care vă va ajuta să nu vă tăiați degetele.

Păreri pro şi contra

Paravanele sunt oțel inoxidabil și astfel sunteți siguri că beneficiați de un produs care să reziste, greutatea nu e deloc mare fiind de puțin peste 3 kilograme și poate toca destul de mult – 1,55 kg pe minut. Minusuri nu ar fi de precizat deoarece stă bine la toate capitolele, însă nu știu dacă poți face cârnați (chiar dacă producătorul spune că se poate) deoarece e un aparat de dimensiuni reduse.

Concluzie

Zelmer 886.84 Expressive e un aparat foarte bun fără discuție, iar alături e un video preview la ceea ce poate. Poate din acest clip o să vă faceți mai bine o părere despre aparat deoarece e unul foarte apreciat în străinătate și rămâne de văzut cum va fi primit în România.

Te-ar mai putea interesa