Zelmer 586.5

Zelmer 586.5 e o mașină de tocat carne bună cu un număr relativ mediu de accesorii. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar un accesoriu care nu trebuie să lipsească e accesoriul de cârnați care însoțește acest aparat. Într-un minut se poate măcina multă carne, adică undeva la 1.2 kilograme, iar acest lucru e în principal datorat faptului că are o putere nominală de 500W.

Poze

Zelmer 586.5 e un model de culoare albă destul de compact, iar acest lucru se pate vedea mai bine din clipul de la final care e un excelent preview. Din imaginea alăturată se poate vedea foarte bine că are cavitatea de tocare din metal, iar acest lucru ne demonstrează că nu e o „chinezărie”.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul 586.5 are o putere mare de 500 W care e una nominală similară modelului MM1000.88. Această putere te ajută să macini relativ repede carne sau legume. Vine cu cele mai importante accesorii cum ar fi cel de cârnați, tava de alimentare, cel de împingere și discuri de tocare.
Vine la pachet și cu un cuțit rezistent, dar trebuie avut mare grijă de el deoarece dacă îl stricați atunci riscați să rămâneți cu buza umflată.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e cel mai mic de pe piață pentru o mașină electrică de tocat carne; dimensiunile și greutatea sunt reduse deoarece are undeva la 4 kilograme; vine la pachet cu tot ce ai avea nevoie pentru a face niște cârnaț foarte calitativi; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 ani pe bani puțini.
Contra: nu vine cu prea multe accesorii și de aceea costă așa de puțin.

Concluzie

Dacă te interesează un produs foarte bun și care să coste foarte puțin atunci acest model de la Zelmer ar fi recomandarea mea. E foarte ușor de folosit, iar accesoriul de împingere e foarte util deoarece prin utilizarea lui nu vă pierdeți degetele. Despre calitate trebuie spus că vine la pachet cu calitatea ireproșabilă de la Zelmer, iar din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre ce vorbesc.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Zelmer 586.5”

  1. Bonjour

    Je voudrais commander un couteau pour mon hachoir à viande zelmer type 586
    Es ce le n° 8 ?
    Merci pour votre réponse

Comentariile sunt închise.