Zelmer 496 Symbio

E sezonul când consumăm foarte multe citrice şi probabil că o variantă ar fi sucul fresh – proaspăt stors. Te poate ajuta storcătorul de fructe Zelmer 496 Symbio deoarece e unul ieftin şi capabil deoarece are o putere de 700W. Spun că nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi dacă e să-i analizăm raportul calitate/preţ atunci vedem că e unul deosebit de bun. Pe lângă aparat mai primiţi şi un cântar de bucătărie care valorează undeva la 70 de lei, dar acest lucru (cadoul) depinde de la un magazin la altul şi poate că promoţia a expirat.

Poze

Aşa se prezintă acest Zelmer 496 şi fiind de culoare alb cu gri o să vedeţi că are un design foarte bine gândit. E realizat dintr-un material rezistent, adică din oţel inoxidabil – inox. Din imagine probabil că nu se vede, dar o să puteţi stoarce chiar şi fructe întregi fără vreo problemă.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Are o putere de 700W şi vine cu accesoriu de tip pahar. Are recipient pentru pulpă care are o capacitate de 3,5 litri şi trebuie notat că Zelmer 496 Symbio poate fi folosit şi la storsul legumelor, nu doar al fructelor. De asemenea vine şi cu recipient de suc care are un litru.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţinarea unui astfel de electrocasnic de mici dimensiuni ar fi preţul incredibil de mic, performanţa în stoarcere şi fiabilitatea mare graţie garanţiei de 2 ani care poate fi extinsă contra sumei de 39 lei la 4 ani. Chiar şi materialul din care e realizat sctorcătorul e unul foarte bun şi din acest motiv nu am ce să-i reproşez. 😉

Concluzie

Nu e un storcător de la un brand foarte cunoscut de genul Philips, însă e de foarte bună calitate şi asta se poate vedea după ce îi analizaţi caracteristicile sale tehnice. Pentru a vă face o impresie despre cum arată vă recomand să vizionaţi clipul de alături care e unul foarte bun şi oarecum o demonstraţie sau un preview la ce poate face.

P.S.: Alte lucruri care l-ar recomanda şi de care am uitat ar fi faptul că vasul în care se colectează sucul are separator de spumă, iar sucul poate fi extras chiar şi din fructe întregi.

Te-ar mai putea interesa