Zelmer 43Z011, mașina pâine

Cei de la Zelmer nu fac doar aspiratoare (01Z014SK), ci și mașini de pâine, iar un exemplu e mașina de pâine Zelmer 43Z011 care se remarcă prin date cum ar fi cei 660 W, capacitatea de realizare a pâinii de 1000 g și cele 8 programe. Se poate vedea clar că față de alte aparate similare acest e mai slab deoarece are o putere inferioară și mai puțin programe, dar știți cum e cu aparențele. Sunt înșelătoare și modelul 43Z011 ar putea fi mai capabil decât cele dotate. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu putem spune că are un cost de achiziție mare și garanția de 2 ani vine în sprijinul fiabilității și dacă vă faceți griji atunci trebuie știut că există posibilitatea extinderii ei la 4 ani. Alături e o imagine oficială cu modelul de față pentru a vă face o opinie despre cum arată și o să vedeți că are puține butoane așa încât să poată fi folosit de oricine, indiferent că e un copil sau o persoană vârstnică.

Poze

Panoul de control
Rezultatul final

Specificaţii tehnice

Zelmer 43Z011 poate fi utilizat pentru a face o pâine de cea mai bună calitate chiar dacă puterea sa e de puțin sub 700W. Foarte bine e că există funcția de păstrare a pâinii la cald timp de o oră. Normal că e dotat și cu posibilitatea de a programa aparatul să pornească la o anumită oră, mai exact 13 ore în viitor, dar e bine să nu plecați de acasă când utilizați pornirea întârziată.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; arată bine pe alb; se pot prepara diferite cantități de pâine; vine la pachet accesorii pentru măsurare cum e o cană și o lingură și cu un rețetar. Contra: nu are chiar așa de multe funcții cum au alte modele mai scumpe.

Concluzie

Zelmer 43Z011 e un aparat de la un brand care face electrocasnice de mici dimensiuni care ajung în topul vânzărilor datorită caracteristicilor lor. Modelul de față nu e unul premium, dar e unul cu multe recenzii favorabile pe magazinele online și nici nu costă prea mult. În opinia mea e un aparat foarte simplu de utilizat și înainte de utilizarea lui recomand citirea manualului de utilizare pentru lista completă de instrucțiuni.

P.S.: Am uitat să specific că are 3 setări pentru rumenire așa încât pâine să fie atât de „arsă” cât doriți, iar timer-ul digital e unul foarte informativ și simplu fără prea multe informații care să creeze confuzie.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Zelmer 43Z011, mașina pâine”

  1. Si eu am modelul asta,tot la 2zile facem paine,sunt foarte multumita,e usor de curatat,si distractiv pentru copil! Sper ca si la factura de curent voi fi tot „pro” !

  2. La cumpararea produsului a scris ca are si programul de facut gem,dar eu inca nu am reusit sa
    ghicesc care e din cele 8 programe .
    Cineva ma poate ajuta?-Multumesc

Comentariile sunt închise.