Zelmer 43Z010

Zelmer 43Z010 e mașina de pâine ideală deoarece costă puțin, e realizată dintr-un material calitativ și poate prepara o cantitate medie de pâine. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare deoarece având în vedere că are o putere mare și că beneficiază de o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la nevoie.

Poze

Din cele două imagini se poate vedea cum arată 43Z010 și calitatea materialelor folosite. După cum se observă cuva e una mare, iar aceasta nu e o iluzie deoarece se poate prepara o cantitate de maxim un kilogram de pâine. E un model de culoare negru cu inox și se poate observa că are un design foarte premium.

Aparatul
Aparatul
Cuva
Cuva

Specificaţii tehnice

Zelmer 43Z010 e o mașină de preparat pâine care poate fi utilizată pentru a prepara până la 1000 grame pâine/prăjitură sau alt produs de panificație. Puterea de 450W e una decentă, dar trebuie știut că gradul de rumenire poate fi setat pe trei niveluri în funcție de preferințe. Vine cu numeroase programe automate, însă vreau să vă avertizez în legătură cu programul de pornire întârziată deoarece eu nu îl prea recomand deoarece nu e bine să lași aparatul nesupravegheat oricât de deștept ar fi.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu diferite setări pentru a face pâinea după bunul plac (3 setări ale rumenirii, 12 programe, păstrare la cald, pornire întârziată etc); raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; panoul de control e unul electronic ușor de utilizat; fiabilitatea e una foarte bună deoarece aparatul e realizat așa încât să poată fi utilizat ușor de oricine.
Contra: nu vine la pachet cu o carte de rețete, iar acest lucru ar fi fost unul util deoarece nu toată lumea știe să facă pâine, dar există numeroase rețete pe Internet.

Concluzie

Recomand aparatul de față acelora care vor să aibă parte de pâine proaspătă fără amelioratori ori chimicale cum e în comerț. În preview-ul video de alături e un model similar 43z011 care e un model pe alb și am pus filmarea pentru a vă face o părere aproximativă despre cum se folosește acest aparat.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Zelmer 43Z010”

  1. Mi s-a stricat cuva de la masina de pine 43Z010 Zelmer.As dori sa cumpar numai cuva daca se poate gasi undeva.Este o masina foarte buna si de aceea nu vreau sa renunt la ea

Comentariile sunt închise.