Zelmer 37Z010

Probabil ai tot văzut la televizor aparate de gătit cu abur și te-ai întrebat de cine sunt făcute și cam cât costă. Un aparat de gătit cu abur Zelmer 37Z010 ar fi recomandarea mea și e ieftin, având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Există și alte modele, dar acelea sunt mai scumpe și nu știu dacă merită banii în plus. Acest Zelmer 37Z 010 n doar are un preț mic, ci și are o garanție lungă de 2 ani care o puteți extinde la 4 contra sumei de 39 lei. În această perioadă un magazin online respectat oferă și un cadou, adică un cântar de bucătărie în valoare de 60 de lei și eu zic că e ceva, fiind tot un electrocasnic de firmă de la Zelmer.

Poze

Alături sunt două imagini cu acest electrocasnic. Din prima poză se poate vedea că ambalajul e unul atrăgător, dar nu cred că asta e important, ci faptul că aparatul poate găti foarte bine. A doua imagine prezintă modelul 37Z010 mai de aproape și se vede că e realizat ergonomic, însă din păcate din această poză nu se poate vedea calitatea excelentă a materialului.

Zelmer 37Z010 0
Ambalajul
Zelmer 37Z010 1
Așa arată

Specificaţii tehnice

Are o putere de maxim 900W și având 3 coșuri de gătit o să puteți găti mai mult. Culoarea e mov, după cum se poate vedea din materialele de alături, iar greutatea nu e una mare fiind de puțin sub 3 kilograme. Vine și cu accesorii cum ar fi vasul pentru supă sau orez și dacă tot suntem la partea de vase atunci ar trebui să spun că bazinul de apă e de 1,1 litri.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția ar fi faptul că panoul de comandă e unul simplu de tip mecanic, nu costă deloc mult venind cu o fiabilitate crescută, vine cu accesorii și are mecanisme de protecție (împotriva supraîncălzirii, pornire fără alimente). Minusuri nu-i găsesc acestui aparat, dar să vedem pe parcursul utilizării îndelungate ce se întâmplă și dacă apare vreo problemă serioasă.

Concluzie

Acest aparat care e un steamer foarte bun o să vă ajute foarte mult la prepararea mâncării și o să vedeți că legumele preparate cu Zelmer 37Z010 sunt mai bune având o cantitate superioară de vitamine. Nu vă mai rămâne decât să-i citiți manualul de utilizare și eventual câteva ghiduri de utilizare mai eficientă a lui sau câteva rețete care să vă arate ce puteți găti cu ajutorul lui.

Te-ar mai putea interesa