Zelmer 29Z010

Acest cuptor cu microunde Zelmer 29Z010 e unul dintre cele mai elegante modele oferite de acest producător. Ca și avantaje ar fi: designul modern, capacitatea cuptorului, controlul electronic și numărul mare de funcții și programe. Se poate observa din poza de jos că nu arată precum un cuptor obișnuit, ușa sa vine cu un efect de oglindă iar mânerul e unul argintiu. E dotat cu grill, motiv pentru care puteți face diverse mâncăruri care trebuie fripte și care într-un cuptor normal nu ar ieși cum trebuie. Se observă că are un timer cu buton rotativ, însă controlul rămâne unul digital. Un astfel de cuptor numit Zelmer 29Z010 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Caracteristicile sale sunt decente pentru cât costă iar dacă l-ați compara cu alte modele, veți observa că prețul e justificat și de aspectul său. Volumul său e de 20 litri care e ok pentru cei care nu sunt pretențioși și doresc să gătească pentru maxim 2 persoane. Puterea sa e de 800 W iar cea a grill-ului e de 1000W. Nu veți avea probele cu fripturi sau cine știe ce mâncăruri. E dotat cu panou de control digital, iar în partea dreaptă sunt poziționate butoanele. E un design unic și elegant în același timp, iar combinația de argintiu cu efectul de oglindă e foarte bine aleasă. Funcțiile sale sunt foarte importante și de aceea voi enumera câteva dintre ele: timer, protecție copii, oferă 5 nivele de căldură, dezghețare, încălzire și ceas.

În interior se află un suport rotund pe care veți pune diverse vase sau farfurii, însă evitați cele metalice. Eu vă recomand să achiziționați vase din sticlă (preferabil cu capac) deoarece sunt bune pentru mâncare și rezistente. În mare, Zelmer 29Z010 oferă cam tot ce ați punea avea nevoie în bucătărie de la un cuptor de dimensiuni reduse.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu sunt multe modele care să arată așa de bine, control electronic, vine cu multe funcții/programe, are grill și un volum decent.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Dacă vi se pare că acest Zelmer 29Z010 vă depășește bugetul, există alternative de la Samsung care arată destul de bine și prezintă caracteristici speciale. Însă dacă țineți la design, atunci puteți face un mic efort financiar sau poate aveți noroc să prindeți o super promoție. Însă promoțiile sunt limitate și ar fi păcat să se epuizeze stocul cu acesta înainte să vi-l luați.

Te-ar mai putea interesa