Zelmer 27Z011R

Zelmer face electrocasnice foarte bune și îți recomand un prăjitor de pâine Zelmer 27Z011R dacă îți place toastul. Ar fi recomandat de designul său reușit, puterea de 1100W și ale caracteristici care îl fac de top. E puțin mai scump față de alte modele, dar un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e prea mare având în vedere că are carcasa realizată din aluminiu și din această cauză și aspectul său e gri. Deci, dacă credeați că e realizat din inox ori alte material, trebuie știut că e făcut din aluminiu ceea ce îl face ușor… ca o pană.

Poze

Alături e o imagine cu acest aparat și se poate vedea că e silver, adică argintiu. Butoanele sunt ușor accesibile și se pot prăjii două felii de pâine, iar dacă pâinea e mai mică atunci s-ar putea să puteți prăjii și patru felii.

Prăjitorul

Specificaţii tehnice

Zelmer 27Z011 are o putere de 1100W și poate prăjii două felii normale de pâine. Având șapte nivele de putere o să puteți face pâinea după bunul plac, adică mai prăjită ori medie. Are și funcții speciale, care până acum le întâlneam la cuptoarele cu microunde și mă refer la funcții cum ar fi prăjire, decongelarea și încălzirea. Pentru a vedea cum se folosesc aceste funcții vă invit să citiți cu atenție manualul de utilizare al lui Zelmer 27Z011R care nu e prea stufos.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu tavă pentru firimituri așa încât să nu umpleți casa cu pâine și această tăviță e una detașabilă; arată bine fiind de culoare aluminiu care se datorează în principal materialului din care e confecționat – aluminiu; nu cost[ prea mult având în vedere că are poți prăjii pâinea doar pe o parte dacă vrei, felia se centrează automat și are un grill pentru încălzire
Contra: nu am ceva negativ de spus referitor la funcții și funcționalitate, dar unora poate nu le trebuie atâtea funcții și poate că îi induce în eroare, dar nu e așa deoarece aparatul e extrem de ușor de utilizat.

Concluzie

27Z011R de la Zelmer e un electrocasnic clasic, dar vine cu multă tehnologie utilă cum ar fi de exemplu cea de centrare a feliei de pâine, care e o funcție automată. În urmă cu câțiva ani nici nu ne imaginam că un prăjitor ar putea face așa ceva.

Te-ar mai putea interesa