Zelmer 13Z018, espressor argintiu

Zelmer Torrido 13z018 e un model nou de espressor Zelmer care în majoritatea magazinelor o să îl găsiți sub numele de Zelmer 13Z018. Nu e deloc scump deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat puternic (are 18 bari), cu o capacitate pentru două cești și care poate face multe tipuri de băuturi.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cât de bun e acest aparat. Se poate vedea de la o poștă că e vorba despre un aparat premium. E realizat din materiale foarte rezistente și e de culoare gri-argintiu. Beneficiază de o plită al cărui principal rol e de a menține la cald băutura, iar din poză se poate observa că are suport pentru două cești/căni.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Zelmer 13Z018 e un espressor automat care poate face mai multe tipuri de băuturi, dar cel mai bun e espresso-ul. Puterea sa e de 1300W, însă nu acest lucru e important, ci presiunea de 18 bar care va scoate tot din cafea așa încât cafeaua să fie cât mai bună. Că vine vorba de cafea, trebuie menționat că poate fi alimentat cu cafea măcinată cât și cu capsule.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate (aparat și cafea) e foarte bun; se poate face multă cafea cu el deoarece rezervorul de apă are o capacitate de 1.5 litri; poate fi utilizat cu succes în scopuri comerciale, de exemplu la o covrigărie sau ceva de genul; garanția e de 2 ani și poate fi extinsă la mai mult, fără probleme; poate fi utilizat de oricine deoarece panoul de comandă e unul simplist, iar ecranul LCD e unul destul de explicativ așa încât să fiți informați tot timpul despre pașii care-i face aparatul.
Contra: nu are râșniță incorporată așa încât să fie alimentată cu cafea boabe.

Concluzie

Dacă ești un adevărat băutor de cafea atunci modelul de față de aparat de făcut cafea ar fi pentru tine. Face cafea de cea mai bună calitate, adică espresso, iar prețul său de achiziție nu e deloc mare. Normal că dacă aveți musafiri care vreau ceai atunci o să le puteți prepara și această băutură (ceai) fără probleme.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Zelmer 13Z018, espressor argintiu”

  1. Il am de aproximativ doua zile, de vineri. L-am testat la un prieten si de aceea l-am luat. Nu se compara cu nimic asemenator unui aparat de cafea deoarece bautura e foarte calitativa. Nu regret achizitia.

Comentariile sunt închise.