Zelmer 01Z014SK Voyager

Aspiratorul fără sac Zelmer 01Z014SK Voyager e un model foarte popular și e dotat cu o capacitate de colectare de 1.5 l, tub telescopic, putere de 1900 W, filtru HEPA și e albastru. Nu are nici un preț prea mare, chiar dacă vine fără sac deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar despre fiabilitate se poate spune că e excelentă din moment ce are o garanție e 2 ani care poate fi extinsă la 4. Extinderea garanției sau posibilitate extinderii demonstrează faptul că e un aparat bun și că magazinele garantează pentru el.

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Zelmer 01Z014SK Voyager e un aspirator cu sistem de aspirare uscată și are filtru Hepa ceea ce demonstreză că aerul scos e unul curat în proporție de peste 90 procente. Puterea fiind de puțin sub 2000 W se poate spune că e un aspirator puternic, dar având o capacitate de colectare de 1,5/2,5 litri e normal ca aparatu să aibă nevoie de o anumită putere. Poate funcționa cu sau fără sac și astfel se explică cele două capacități menționate anterior.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult având un preț de sub 300 lei; cablul are o lungime suficientă așa încât să nu creți ajutorul cuiva atunci când vreți să aspirați… în cazul în care sunteți o persoană de statură mică, iar faptul că are un derulator automat e un alt lucru favorabil; filtrul Hepa garantează că aerul scos de aspirator e peste 90% curat; poate funcționa atât cu sac cât și fără având diferite volume de colectare; greutatea e una de 6 kilograme și asta va face electrocasnicul ușor de folosit chiar și de un copil, iar dimensiunile reduse îl fac ușor de depozitat într-o debara mică.
Contra: ușoara confuzie generată de faptul că poate funcționa și cu sac.

Concluzie

Acest model e unul foarte ieftin și bun, însă dacă era ca Samsung VC 9451, adică cu filtrare prin apă cred că era și mai eficient la purificarea aerului. Venind cu multe dotări și oferind posibilitatea folosirii fără sac pot spune că își merită din plin banii deoarece la prețul acest găsești aspiratoare cu sac și știm cu toții ce dificil e de întreținut u aspirator cu sac deoarece sacii sunt greu de găsit (mă refer la modele compatibile).

Te-ar mai putea interesa