Zanussi ZWS3101, mașină spălat rufe SLIM

Mașina de spălat rufe SLIM Zanussi ZWS3101 e un model al anului 2012 și se evidențiază prin prețul mic, capacitatea mare a cuvei, clasa de eficiență energetică A+ și multe rotații pe minut. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se poate spune că nu e deloc mare având în vedere că e foarte dotată. Nici nu face prea mult zgomot deoarece la spălare are undeva la 58 decibeli.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că Zanussi ZWS 3101 arată e stul de bine și că vine pe o culoare clasică, adică alb. pe lângă aspectul de nota 10 al exteriorului, la interior e multă tehnologie utilă cum ar fi funcția Fuzzy Logic. Această funcție detectează cât de încărcată e cuva și astfel încarcă aparatul doar cu apă cât e nevoie și se folosește de mai puțin resurse.

Zanussi ZWS3101
Așa arată

Specificaţii tehnice

Zanussi ZWS3101 are clasa de eficiență energetică A+ și asta deoarece are un consum de curent de sub 0,9kWh într-un program normal. Stă decent la centrifugare și datorită celor 1000 de rotații pe minut are clasa C la acest capitol. La spălare se descurcă de minune deoarece are clasa A. Consumul de apă e unul mic și astfel într-un program standard consumă sub 60 litri. Consumul de apă e și mai mic dacă are o cuvă nu chiar așa de încărcată.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul e mic și de aceea eu zic că raportul dintre calitate și preț e unul bun; vine cu multiple tehnologii printre care una care vă ajută să economisiți resurse, deci bani; e silențioasă deoarece la spălare produce un zgomot foarte mic; e slim și din această cauză o să încapă destul de ușor în locația unde doriți s o amplasați.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă dorești să-ți amenajezi o nouă baie ori vrei doar să-ți cumperi o maină de spălat nouă atunci acest model cred că ar fi printre cele mai bune de pe piață prin prisma prețului și capabilităților sale. Utilizarea aparatului nu e complicată deoarece are un display mare, iar butoanele sunt amplasate așa încât să poată fi accesate ușor. Dacă nu vă descurcați atunci există și un ghid de utilizare a electrocasnicului din care vă puteți ghida în utilizarea sa de zi cu zi.

Te-ar mai putea interesa