Zanussi ZWQ6100

Dacă mai ai electrocasnice Zanussi (şi eşti fan al acestui producător) sau dacă vrei un electrocasnic de tip maşină de spălat care să ocupe puţin spaţiu şi să coste puţin atunci maşina de spălat cu încărcare verticală Zanussi ZWQ6100 ar fi recomandarea mea. Este eficientă din punct de vedere energetic deoarece are clasa A şi referitor la centrifugare are clasa C deoarece are doar 1000 rotaţii. Însă pentru o maşinp cu încărcare superioară eu zic că este mai mult decât suficient.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». E unul dintre cele mai bune preţuri de pe piaţă pentru un electrocasnic de acest fel. Un lucru bun e că nu depăşeşte pragul de 1000 roni la fel ca AWE 6516 de la Whirlpool.

Poze

Am ataşat şi câteva poze cu Zanussi ZWQ6100 pentru ca să faceţi o părere despre cum arată, iar la final este un videoclip care vă prezintă mai în detaliu modelul ZWQ 6100.

Zanussi ZWQ6100 0
Capac
Zanussi ZWQ6100 1
Butoane

Specificaţii tehnice

Zanussi ZWQ6100 este un electrocasnic de la un producător cunoscut şi o dovadă că e de calitate ar fi capacitatea mare de încărcare şi consumul redus de curent care o plasează în categoria A.

Dacă ZWQ6100 are un consum mic sau eficient de curent trebuie să ştiţi că nici consumul de apă nu e mare deoarece într-un program normal consumă undeva la 49 litri de apă. (Consumul de apă e caracteristic uni maşini economice, la fel şi cel de energie electrică).

Stă cam prost la numărul de programe deoarece are doar 9, dar poate că aşa nu o să fiţi bulversaţi de prea multe setări.

Nu pot spune că e tocmai o maşină silenţioasă însă nu e nici gălăgioasă deoarece la spălare face un zgomot de 65 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: are dimensiuni reduse de 85 pe 60 pe 40 (î x L X a în centimetri), preţul nu e mare, exteriorul e păcut dpdv vizual şi mi-a lăsat impresia că materialele din care e realizată sunt de cea mi bună calitate.
Contra: nu vine cu funcţii sau dotări eco… din câte ştiu eu, dar consumul redus de resurse ar putea-o cataloga drept maşină eco.

Concluzie

Pentru a vă face o părere despre cum arată ZWQ6100 vă invit să urmăriţi un clip video care nu ar putea fi considerat ca fiind video review deoarece nu e chiar profesional realizat şi nu e în română, ci în ungureşte.

Te-ar mai putea interesa