Zanussi ZWH7120P

Mașina de spălat rufe Zanussi ZWH7120P e una extrem de economică deoarece are clasa de eficiență energetică A++ și având în vedere detaliile sale tehnice putem spune că nu e cu mult diferită de ZWQ6100 – un model cu încărcare superioară. Însă aparențele înșeală deoarece nu e cu mult mai scumpă decât modelul amintit anterior și are multe dotări suplimentare sau îmbunătățite cum ar fi capacitatea de încărcare de 7kilograme, cele 1200 rotații pe minut care reprezintă viteza de centrifugare și consumul de 1,07 kWh într-un program normal de spălare a hainelor. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în momentul de față nu se poate extinde garanția la mai mult de 2 ani, dar poate e posibil pe viitor.

Poze

Logo Zanussi ZWH 7120 P
Panoul de control

Specificaţii tehnice

Referitor la Zanussi ZWH7120P e mult de spus despre detalii și caracteristici tehnice, însă eu cred că cele mai importante sunt volumul de haine suportat, consumul de resurse, numărul programelor și eficiența la spălare. Poți pune 7 kilograme de haine și de aceea eu zic că e un electrocasnic util familiilor mari, iar puterea de centrifugare de 1200 rotații o plasează în clasa B de eficiență la centrifugare și normal că are o influență și asupra eficienței spălării deoarece plasează mașina în clasa A eficienței de acest tip. Are 15 programe printre care se numără cel rapid de 30 de minute și aici trebuie remarcat că e de jumătate de oră și nu de 15 minte cât e la alte modele… asta nu știu dacă e de bine sau de rău.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția electrocasnicului ar fi prețul mic în comparație cu capabilitățile, eficiența în spălare și la consum de resurse (în sensul că are un consum mic de curent și apă), brandul cunoscut în domeniul electro și multitudinea de programe utile. Evident că există și minusuri printre care se numără faptul că în momentul de față garanția nu se poate extinde la mai mult de 2 ani.

Concluzie

Zanussi ZWH7120P nu costă mult și faptul că are o capacitate a cuvei de 7 kilograme nu înseamnă neaparat că e utilă doar familiilor mari, ci că nu o să pui la spălat rufe de mai multe ori, ci numai o dată. Astfel vei câștiga timp prețios. Chiar dacă Zanussi nu prea e o marcă des întâlnită în magazinele românești asta nu înseamnă că nu produce aparate de calitate deoarece dacă era așa atunci nimeni nu se punea să o pună aparatele acestui brand în rafturi.

Te-ar mai putea interesa