Zanussi ZRX71100WA, frigider compact

Frigiderul Zanussi ZRX71100WA e alegere perfectă pentru studenții sau elevi care stau în chirii. Se poate adresa și celor care nu au o familie mare și vor un spațiu modest pentru alimente. Nu vă oprește nimeni să vă luați și un congelator separat dacă doriți. Poate fi plasat cu ușurință oriunde deoarece e compact și ușor. Poate fi pus chiar peste un alt aparat electrocasnic de culoare albă. Puteți pune cam orice în el, doar că are un congelator foarte mic și nici nu puteți avea pretenții mari. E ușor de deschis cu acel mâner vertical și nu cred că unul integrat era mai bun (mânere integrate veți găsi la cele cu 2 uși).

Prețul e bun, dar un frigider cu volum dublu e mai ieftin decât două astfel de frigidere. E normal să fie așa dar nu oricine își permite unul scump și nu toți au nevoie de unul mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Bineînțeles, e un aparat cu o singură ușă, doar cele mai mari vin cu două uși deoarece au și un congelator pe măsură. Acesta are o eficiență energetică A+ deoarece consumul anual e de 115 kWh. Bineînțeles, trebuie luat în considerare și volumul aparatului (adică un aparat mare are un consum de energie mai mare). Frigiderul are un volum net de 62 litri, iar capacitatea de congelare e de 5 litri.

Are un design pe alb, ușa reversibilă, mâner vertical și termostat reglabil. Controlul temperaturii se face mecanic adică are un buton simplu. Cablul de alimentare nu e prea lung de aceea e bine să aveți o priză în apropiere (puteți opta și pentru un prelungitor). Nivelul de zgomot e undeva la 40 dB deci e destul de scăzut.

Plusuri: arată destul de bine, nivelul de zgomot e redus, ușor de folosit (fără prea multe funcții, tehnologii și opțiuni) și e fiabil.
Minusuri: nu sunt.

Zanussi ZRX71100WA e unul dintre cele mai accesibile aparate frigorifice de pe piață deoarece și dimensiuni sale sunt reduse. Jos am pus un clip cu prezentarea acestui model pentru a vă face și voi o idee despre el, deoarece poza de sus e cam mică. Poate că pentru unii pare prea mic, dar eu zic că e destul de bun pentru cei care stau în chirie și nu prea au timp să gătească, ci au timp doar pentru o mică gustare.

Te-ar mai putea interesa