Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZRT628W

Frigiderul Zanussi ZRT628W e unul destul de accesibil pentru volumul său și clasa de eficiență A+. Are un aspect simplu pe culoarea albă cu puține linii iar datorită mânerelor integrate, e mai ușor de curățat și eleganța stă în simplitate. Bineînțeles consumul energetic e bun având în vedere că e un aparat frigorific ieftin care nu vine cu sistem de răcire care reduce formarea de gheață. Acele tipuri de sisteme se găsesc doar pe aparatele mai scumpe și pot avea diverse denumiri No Frost, Low Frost etc. Bineînțeles alimentele își păstrează calitățile o perioadă mai lungă. Oricum nu prea le văd rostul la frigidere deoarece și așa au congelatoare mici. Un astfel de  ZRT628W are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Închis

Închis

Deschis

Deschis

Specificații tehnice

Volumul net al acestui model e unul de 265 litri, așa că frigiderul are un volum de 215 litri iar restul de 50 litri aparține congelatorului. Clasa A+ e decentă pentru un consum de 254 kWh și un volum așa generos. Nu vine cu dotări speciale ca dozatoare sau congelator cu BigBox (acest compartiment îl găsiți doar la aparatele mai mari). Frigiderul e dotat cu dezghețare automată, rafturi ajustabile din sticlă, suporturi pe ușă și un compartiment pentru fructe/legume.

Congelatorul are 3 compartimente, 4 kilograme de congelare la 24 ore și dezghețare manuală. Capacitatea de congelare e decentă având în vedere volumul. S-ar putea ca pe viitor să nu fie de ajuns congelatorul incorporat, de aceea vă recomand fie o ladă și un congelator (în funcție de buget, spațiu de depozitare și necesități).

Pe partea de design, are următoarele caracteristici: uși reversibile, mânere incorporate, culoare albă, iluminare interioară și deschidere spre dreapta a ușilor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de bine (poate pe inox ar fi arătat și mai bine), rafturi din sticlă care poate fi demontate ușor, congelator voluminos – de 50 litri și consum mic de energie.

Minusuri: la un așa preț nu prea ai ce să-i reproșez, poate doar lipsa iluminării LED.

Concluzie

Acest Zanussi ZRT628W e o alegere bună deoarece într-un buget așa de mic nu veți găsi, însă dacă aveți un buget mai mare spre 1500 lei, vă recomand o combină frigorifică iar o alegere elegantă ar fi una cu finisaj pe inox. Jos am pus o prezentare a sa deoarece în pozele de sus nu se vede mare lucru:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu