Zanussi ZRT27100WA, frigider clasa A+

Dacă te interesează un frigider mediu ca mărime atunci modelul Zanussi ZRT27100WA ar fi unul foarte bun pentru tine. E destinat în principal celora care au o familie mică ori stau într-un mic apartament. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat frigo care are o capacitate de 265 litri (e vorba despre una netă) și o înălțime de 159 centimetri.

Aspect

Modelul e unul pe alb și din câte puteți observa din poză și din preview-ul de la final e vorba despre un model compus din congelator și frigiderul propriu-zis.

Interiorul
Interiorul

Caracteristici tehnice

Modelul ZRT27100WA are un volum de 265 litri (net) care e împărțit în 50 litri ai congelatorului și 215 litri ai frigiderului propriu-zis. Chiar dacă e așa de capacitiv nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent deoarece e unul caracteristic clasei A+ de eficiență energetică datorită consumului de 254 kWh/an.

Păreri pro şi contra

Principalele atuuri ale acestui frigider sunt dezghețarea automată, capacitatea mare de stocare, capacitatea de congelare de 4 kilograme la 24 de ore. Nu trebuie neglijat nici faptul că are 40 decibeli, ceea ce nu e deloc mult și presupune că nu o să vă trezească noaptea. Un alt lucru bun e faptul că are două uși, iar dacă vreți să umblați la congelator atunci deschideți doar ușa dedicată acestuia.
Din păcate nu are No Frost, dar de aceea are un preț mai mic.

Concluzie

În concluzie, dacă vă interesează un frigider capabil atunci vă recomand acest model. E numai bun pentru o familie mică ori pentru cineva care mănâncă mai mult în oraș și nu are nevoie neaparat de un spațiu generos de stocare pentru alimente. Nu e deloc greu de utilizat deoarece nu presupune nevoia unor cunoștințe din partea dvs., doar instalarea e mai grea deoarece aveți nevoie de două persoane mai solide pentru a-l duce în casă.

Te-ar mai putea interesa