Zanussi ZRT23100WA, frigider 228l

Dacă ai puțin spațiu în bucătărie, dar vrei un frigider capabil atunci îți recomand acest frigider Zanussi ZRT23100WA deoarece are o capacitate de 228 litri și o înălțime de 140 centimetri. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat al anului 2013 care beneficiază de un consum mic de curent – 237 kWh pe an – caracteristic clasei de eficiență energetică A+.

Aspect

ZRT23100WA e un model de culoare albă cu un mic congelator poziționat superior, iar frigiderul propriu-zis e jos. E bine compartimentat deoarece congelatorul are 44 litri, iar frigiderul are 184.

Interiorul
Interiorul

Caracteristici tehnice

La un volum net de 228 litri mi se pare că un consum de curent pe an de 237kWh e mic, iar acest lucru e posibil datorită unor mecanisme internaționale precum CE care impun aparate electrocasnice tot mai eficiente sau mai bine spus standarde tot mai economice. Dezghețarea aparatului fiind una automată nu o să aveți mari bătăi de cap, chiar dacă nu are No Frost.

Păreri pro şi contra

Pot spune că-mi place acest model deoarece are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, un preț corect, performanțe în răcire ok și un zgomot mic. Raportul dintre preț și calitate e foarte bun, iar dacă nu vi-l permiteți atunci există varianta achiziționării sale în rate. Nu trebuie să vă faceți griji că dacă e ieftin o să facă zgomot mare deoarece are 40 dB pe post de nivel de zgomot, și de aceea nu o să vă trezească noaptea.

Concluzie

Dacă ai un mic apartament sau o garsonieră atunci nu poți cumpăra o combină frigorifică sau un alt tip de aparat frigo deoarece ar ocupa prea mult loc, iar acest aragaz cred că ar fi numai bun. Prețul mi se pare foarte bun în condițiile în care e un electrocasnic de îndelungă folosință și poate fi folosit fără probleme undeva la 5 ani. Gândiți-vă că o tabletă PC costă tot cam atât și nu știu dacă e la fel de utilă precum un frigider.

Te-ar mai putea interesa