Zanussi ZRG16605WA, frigider fără congelator

Frigiderele de dimensiuni reduse nu oferă prea multe dotări, însă sunt mult mai atractive ca preț decât restul. Zanussi ZRG16605WA e unul dintre acestea și vă permite să-l montați sub blat. Mă refer la faptul că nu e foarte înalt, dar depinde și de mobilierul ales. Poate fi pus în locul mașinii de spălat dacă vreți să câștigați spațiu, iar pentru acel aparat aveți un alt loc. Frigiderele mici pot fi mutate cu ușurință, consumă puțin și sunt foarte silențioase, în special că nu au congelator.

Prețul e destul de atractiv ținând cont de volumul oferit, dar există și o alternativă cu congelator mic pentru alimente care trebuie ținute înghețate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat cu o singură ușă și cu un volum net de 153 litri, iar acest aspect e destul de vizibil din poze pentru că nu mai avem acel compartiment de sus. Varianta cealaltă de care vă ziceam are un volum de 136 litri și în rest cam aceleași specificații,, iar diferența de volum o găsiți la congelator (cam 18 litri).

Frigiderul se dezgheață automat ca la multe altele și aveți suporturi destule pe ușă și un sertar perfect pentru fructe ori legume. Consumul de energie e nesemnificativ la noile modele și e direct proporțional cu volumul său. Aveți loc pe ușă și pentru sticle cu apă nu foarte mari.

Păreri pro și contra

Ocupă destul de puțin spațiu, nu trebuie să vă gândiți foarte mult unde să-l puneți și mia că nici nu-i veți simți prezența, pentru că nu e zgomotos (38dB). Clasa de eficiență e foarte bună la acesta pentru că are un consum de energie redus și nici nu poate fi altfel pentru această generație. Mai toate aparatele frigorifice noi excelează la acest capitol și în funcție de buget, pot avea dotări destul de avansate sau tehnologii noi.

Zanussi ZRG16605WA se potrivește perfect alături de un congelator și nu trebuie să fie de la același brand dacă nu vă convin specificațiile sale. În același preț o ladă frigorifică oferă mai mult spațiu pentru că interiorul nu e compartimentat.

Te-ar mai putea interesa