Zanussi ZRG16600WA, frigider cu Space+

Zanussi ZRG16600WA e un frigider mic și care ocupă puțin spațiu. Chiar dacă nu e prea mare, spațiul intern e ceva mai mare decât la alte modele deoarece are Space+. Adică are un interior mai spațios deoarece pereții sunt mai subțiri, dar eficiența energetică e aceeași. Având în vedere că e doar frigider și nu are congelator, consumul de energie e redus. Chiar dacă nu e precum o combină sau un frigider mai mare, are un compartiment special pentru legume sau fructe. Prețul e atractiv dar parcă unul mai mare pare mai atractiv, chiar adică costă cu vreo 200-300 de lei mai mult. Spun asta deoarece acela oferă și un mic congelator. Alegerea e a vostră în funcție de necesită ți și posibilități. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu vă puteți face o idee prea bună despre el din poza de jos, am postat un clip cu acesta la finalul articolului care cred că poate ajuta să faceți alegerea corectă.

La interior
La interior

Specificații tehnice

Are un volum net de 153 litri care e decent pentru cât costă și dimensiunile sale. Astfel îl puteți pune oriunde vreți și poate fi mutat chiar și de o persoană. Puteți să-l puneți chiar și în cameră deoarece nu e zgomotos. Clasa A+ de eficiență energetică presupune că are un consum de numai 119 kWh pe an. Se datorează lipsei congelatorului. Rafturile sunt ajustabile după cum se vede în poză sau în clip, dar marginile vin cu protecție.

Controlul temperaturii e unul mecanic și nici nu puteți avea pretenții la unul electronic. Pe partea de design are finisaj pe alb, o sigură ușă, mâner vertical și iluminare interioară. Accesoriile incluse sunt suportul pentru ouă, iar sticlele pot fi puse și pe suportul de pe ușă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are rafturi din sticlă (majoritatea oferă rafturi din sârmă), consum foarte redus (se datorează lipsei congelatorului), fiabilitate ridicată, ușor de folosit, nu ocupă spațiu etc.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Zanussi ZRG16600WA e un aparat util pentru tineri fie că stau în chirie fie că lucrează deoarece cu acesta puteți ține la rece fructe și alimente. Congelatorul e numai pentru cei care gătesc, iar dacă nu aveți timp pentru a găti, vi-l recomand fără cea mai mică ezitare. Jos este acel clip de care vă ziceam cu prezentarea sa:

Te-ar mai putea interesa