Zanussi ZRG15805WA, frigider mic de 85 cm

Frigiderul Zanussi ZRG15805WA e unul dintre cele mai mici soluții de pe piață care pot fi puse fără nici o problemă în bucătărie. Înălțimea aparatului permite amplasarea sa sub blat dar depinde și de mobilierul existent. Veți câștiga mult spațiu în bucătărie dacă decideți să-l montați astfel și poate că nu va impresiona la partea de înghețare, deoarece are doar un compartiment mic pentru alimente, motiv pentru care nu are o ușă dedicată. Frigiderele cu două ușă au congelatoare mai mari, evident, însă cu acesta puteți lua un congelator separat care să-l folosiți când doriți.

Din poza respectivă puteți face o idee despre acesta și cam ce puteți pune în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul aparatului e de 136 litri și e evident din poze, iar dacă nu aveți mult loc, puteți elimina sertarul pentru legume și fructe. Pe ușă avem suport pentru sticle de lapte sau poate vreți să țineți apa de băut la rece.

Nu lipsește nici suportul pentru ouă care îl are în partea de sus, evident, dar nu veți putea pune foarte multe. O soluția ar fi să le puneți într-o pungă în sertarul de jos ori pe alt suport de la ușă. Designul e simplu pe alb și cu acel mâner vertical veți deschide mai ușor ușa sa.

Păreri pro și contra

Eficiența energetică e un punct forte pentru tot mia multe aparate noi și acesta face parte din acel segment. Aparatul frigorific de sus are o autonomie fără curent bună și nu trebuie să vă faceți griji când sunt pene de curent. Poate fi încărcat rapid și chiar instalat ușor pentru că nu e foarte greu.

Zanussi ZRG15805WA e foarte silențios pentru că e compact și nu are o capacitate de înghețare mare (această funcție face cel mai mult zgomot). Totuși, aveți 18 litri la acesta în care se pot pune câteva pungi mari sau pachete. Acesta e doar un bun exemplu, dar sunt și variante mult mai înalte cu multe rafturi și suporturi pe ușă pentru toate acele alimente sau sticle care le veți folosi.

Te-ar mai putea interesa