Zanussi ZRG15800WA, frigider mic

Zanussi ZRG15800WA e unul dintre cele mai compacte frigidere de pe piață însă spre deosebire de multe, acesta are un congelator mai mare. Jos am pus o poză pentru a vedea mai bine cum arată un așa model și la interior se poate pune chiar și sticle. Acest tip de frigorific e ideal pentru studenți sau pentru două persoane. Pentru cei care au o familie mai mare, le recomand fie o combină frigorifică fie un frigider ceva mai mare. Volumul de 136 litri e unul destul de mare ținând cont de cât costă acest aparat și cam toate frigiderele mici au peste sau în jur de 100 litri. Poate fi pus cam oriunde chiar și pe/sub un dulap.

NU aveți nevoie de un buget mare iar dacă aveți nevoie de el în perioada următoare, vă recomand ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Bineînțeles, are o singură ușă și doar aparatele frigorifice mai mari vin cu 3 uși. Volumul net total al acestui frigider e unul de 136 litri din care 18 litri sunt la congelator. E vorba de un congelator cotat cu 4 stele și care oferă o capacitate de congelare de 2 kg pe zi. Clasa de eficiență energetică e A+ și e destul de acceptabilă ținând cont de consumul de energie. Pe an, consumul de energie e de circa 191 kWh și trebuie raportat la volumul aparatului.

E dotat cu destule suporturi, rafturi și sistemul de dezghețare e automat. La capitolul design are: culoare albă, deschidere spre dreapta a ușii, ușa reversibilă și iluminare interioară.

Nivelul de zgomot e unul de 38 dB și e normal să fie așa deoarece congelatorul e mic. În general, congelatorul e mai zgomotos și de aceea nivelul de zgomot e mai mic la unele.

Plusuri: e silențios, compact, fiabil, congelator performant, rafturi din sticlă, design plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Nu veți găsi un frigider mai ieftin decât Zanussi ZRG15800WA dar majoritatea modelelor mici au un astfel de preț și dotările sunt relativ aceleași. Oricum, brandul joacă un rol important deoarece nu orice brand e așa de experimentat. Alegerile de la acest brand sunt fiabile și oferă cam ce e mai bun de pe piață, deci nu văd de ce ați opta pentru un frigider vechi.

Te-ar mai putea interesa