Zanussi ZRB940PW2

Această combină frigorifică Zanussi ZRB940PW2 e una dintre cele mai spațioase și accesibile modele de pe piață. O caracteristică care trebuie menționată e Spatio+, iar acesta vă ajută să economisiți bani și spațiu. Astfel că pentru același dimensiuni, vă oferă un spațiu de depozitare suplimentar. Se observă din poze și clipul de jos că pereții sunt subțiri deoarece sunt mai bine izolați și parcă dă un plus de eleganță. Bineînțeles vine cu clasa A+ și un design foarte reușit. Nu veți găsi multe modele cu un volum net de 375 de litri în acest buget de aceea v-o recomand. Poate fi achiziționată în rate în caz că nu aveți bani suficienți și aveți nevoie de ea. Spun asta deoarece acest model numit ZRB940PW2 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Frigiderul
Congelatorul

Specificații tehnice

Volumul net e cel mare ne interesează și nu cel brut. Astfel că frigiderul are 285 litri iar congelatorul are 90 de litri. Congelatorul are trei compartimente/sertare transparente, iar frigiderul are trei rafturi ajustabile din sticlă. Clasa A+ presupune un consum anual de 329 kWh care e mic pentru un volum așa mare. La un așa preț nu vine cu dotări speciale ca: No Frost sau dozatoare pentru apă/gheață. Deci dezghețarea congelatorului se face manual iar sticlele cu apă pot fi puse chiar și pe ușa frigiderului.

Pe partea de design, nu sunt prea multe de spus: e pe alb, ușile sunt reversibile și iluminarea e cu LED. Alternative la acesta nu sunt în special dacă vă doriți No Frost în acest buget. Acea tehnologie poate fi găsită pe combinele mai scumpe și nu e mare diferență între una fără și una cu acea tehnologie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spațiu mare pentru aceleași dimensiuni (comparativ cu o combină simplă sau clasică), consum mic de energie, designul său e destul de simplu, aveți posibilitatea să poziționați cu doriți rafturile din sticlă, compartimentele sunt transparente etc.

Minusuri: având în vedere câte oferă, chiar nimic.

Concluzie

Acest Zanussi ZRB940PW2 e un aparat frigorific reușit dar care nu pot spune că excelează la capitolul tehnologii sau performanțe (mă refer la congelator). E o alegere bună deoarece oferă un congelator mai mare decât la frigiderele clasice, iar spațiul ocupat e destul de mic. Pentru a vă face o idee am pus clipul de jos în care e prezentat acest model și astfel vă puteți face o idee despre cât de mare e.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Zanussi ZRB940PW2”

Comentariile sunt închise.