Zanussi ZRB936PX2

Zanussi ZRB936PX2 e un model foarte bun de combină frigorifică și asta e așa deoarece vine la un preț mic, e mare ca și capacitate (are Spazio+), iar consumul de curent nu e mare (vine cu clasa de eficiență energetică A+). Are un preț mic deoarece poate fi luat cu un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte asemănător cu cel al modelului Hotpoint EBM18210.

Poze

Din imaginile de alături puteți vedea că e un model argintiu foarte spațios. Frigiderul are mult spațiu care e împărțit de 3 rafturi din sticlă, iar la ușă există tot trei suporturi. Iar, congelatorul e unul care are 3 compartimente și din această cauză o să poți pune la congelare multă mâncare (congelarea realizându-se în undeva la 4 ore).

La interior
La interior
Exteriorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Combina ZRB936PX2 e una cu un volum mare de 337 litri (e vorba despre unul net) și o compartimentare bine gândită. În ciuda faptului că e mare (are și o înălțime de 185 centimetri), consumul de curent e mic (314 kWh într-un an) și din acestă cauză aparatul are clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul bun; e un aparat cu spațiu pentru toate produsele datorită caracteristicii Spazio+; designul e unul foarte plăcut fiind de culoare inox și e antiamprentă; beneficiază de iluminare interioară cu LED care e foarte bună pentru că e făcută așa încât să consume puțin curent; vine cu accesorii, iar un lucru interesant e faptul că are picioare ajustabile; vine cu o capacitate mare de congelare de 4 kilograme la 24 de ore.
Contra: nu are No Frost și nici Multiflow. (Chiar dacă nu e cu No Frost, frigiderul se dezgheață automat.)

Concluzie

Pe piață sunt multe modele de combine, dar acest model e realizat așa încât să fie performant și accesibil. Sunt de părere că oricine și-l permite deoarece e ieftin (după cum ziceam anterior). Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece e un aparat simplu (ca utilizare) cu tehnologie de ultimă oră incorporată. Astfel, dacă ești o persoană care nu vrea să se complice cu reglări atunci aparatul acesta ar fi pentru tine pentru că e plug and play, adică în bagi în priză și merge.

Lasă un comentariu