Zanussi ZRB936PW2

Combina frigorifică Zanussi ZRB936PW2 e una care oferă un plus de spațiu de depozitare pentru aceleași dimensiuni Spazio+. Mai precis, pereții săi sunt mai înguști, motiv pentru care spațiul din interior crește. Clasa de eficiență energetică nu a fost afectată, deoarece e tot A+ iar consumul energetic e cel conform. Alături de acesta, au fost lansate modele cu caracteristici tehnice similare și Spazio+. Nu sunt mulți producători care se pot lăuda cu astfel de modele la prețuri așa de atractive. Deci cred că sunt suficiente motive pentru care ați opta pentru acesta. Având în vedere cât costă, nu cred că prețul va fi un obstacol. ZRB936PW2 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Frigiderul
Congelatorul

Specificații tehnice

Combina Zanussi ZRB936PW2 are o capacitate netă de 337 litri care e împărțită proporțional, astfel că frigiderul are 245 litri iar congelatorul are 90 litri. Cât despre eficiența energetică, clasa A+ reflectă cam cât ar fi consumul pentru una astfel de volum. Astfel, că pentru un volum de 337 litri 314 kWh pe an mi se par ok. Nu vine cu dozatoare pentru apă sau gheață, dar există modele mai scumpe cu acele dotări în caz că le doriți. Sincer, puteți pune sticlele pe ușa frigiderului, însă dacă vreți comoditate, atunci trebuie să scoateți ceva mai mulți bani.

Frigiderul vine cu trei rafturi care pot fi puse fie mai jos fie mai sus (se vede în poza de sus). Acestea sunt realizate din sticlă și sunt însoțite de cele trei suporturi de pe ușa sa. Cât despre congelator, are trei compartimente iar capacitatea de congelare nu e grozave – 4kg. Pe partea de design, are uși reversibile, mânere incorporate, culoarea albă și iluminare LED.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design plăcut, simplu și pe o culoare des întâlnită – alb, apreciez că s-a optat pentru mânere incorporate, interiorul e iluminat  foarte bine astfel că totul e vizibil iar suporturile și compartimentele congelatorului sunt transparente.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Zanussi ZRB936PW2 e o alegere ideală pentru o bucătărie modernă și recent mobilată. Nu veți regreta alegerea făcută deoarece puteți pune o mulțime de alimente în ea și consumul de energie e corespunzător (comparativ cu volumul său). Alternative nu prea sunt, poate doar de la același producător și care au un volum mai mic/mare la un preț destul de atractiv. Jos puteți viziona o prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa