Zanussi ZRB934PW2

Dacă te interesează o combină frigorifică atunci un model bun e acest aparat frigorific Zanussi ZRB934PW2 care are un consum mic de curent și o capacitate de 315 litri. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea nu costă deloc mult deoarece față de ZFC627WAP (o ladă frigo de la același producător) are același preț.

Poze

Zanussi ZRB934PW2 e un model mai mult decât bun și arată și destul de bine, iar de acest lucru vă puteți convinge din imaginea de alături. Se poate vedea că are o compartimentare bine realizată deoarece congelatorul care e poziționat jos are 3 compartimente, iar frigiderul are 3 rafturi din sticlă și compartiment mare pentru fructe ori legume.

Electrocasnicul deschis

Specificaţii tehnice

Zanussi ZRB934PW2 e un model destul de capabil și nu e prea mare deoarece are o înălțime de 175 centimetri care o să vă asigure că o să puteți plasa unde doriți acest aparat. Nu are No Frost, dar acest lucru o să vă ajute în sensul că o să dați mai puțini bani pe aparat. Nivelul de zgomot al aparatului nu e prea mare și având undeva la 40 decibeli se poate spune că e un aparat aproape silențios.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un raport între preț și calitate destul de bun; garanția standard e mare, adică de 2 ani; consumul de curent într-un an e de 305 kWh și asta se traduce printr-un consum mic de curent și atribuirea clasei de eficiență energetică A+; vine cu iluminare interioară, dar nu de oricare fel, ci cu LED și asta asigură un consum și mai mic de curent.
Contra: nimic, dar poate că No Frost-ul v-ar fi luat grija decongelării manuale.

Concluzie

Dacă te interesează achiziția unui aparat bun pentru a-ți ține alimentele la rece atunci acest ZRB934PW2 ar fi foarte ok.  Pe lângă că e performant în răcire are și un aspect plăcut la exterior, dar și la interior. Compartimentarea e bine realizată și acest lucru o să vă ajute la o plasare eficientă a alimentelor (acest lucru va face ca mâncarea să nu primească miros). Frigiderul are compartimente, suporturi la ușă și rafturi, pe când congelatorul nu are decât compartimente.

Te-ar mai putea interesa