Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZRB934PW2

Dacă te interesează o combină frigorifică atunci un model bun e acest aparat frigorific Zanussi ZRB934PW2 care are un consum mic de curent și o capacitate de 315 litri. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și în opinia mea nu costă deloc mult deoarece față de ZFC627WAP (o ladă frigo de la același producător) are același preț.

Poze

Zanussi ZRB934PW2 e un model mai mult decât bun și arată și destul de bine, iar de acest lucru vă puteți convinge din imaginea de alături. Se poate vedea că are o compartimentare bine realizată deoarece congelatorul care e poziționat jos are 3 compartimente, iar frigiderul are 3 rafturi din sticlă și compartiment mare pentru fructe ori legume.

Electrocasnicul deschis

Specificaţii tehnice

Zanussi ZRB934PW2 e un model destul de capabil și nu e prea mare deoarece are o înălțime de 175 centimetri care o să vă asigure că o să puteți plasa unde doriți acest aparat. Nu are No Frost, dar acest lucru o să vă ajute în sensul că o să dați mai puțini bani pe aparat. Nivelul de zgomot al aparatului nu e prea mare și având undeva la 40 decibeli se poate spune că e un aparat aproape silențios.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un raport între preț și calitate destul de bun; garanția standard e mare, adică de 2 ani; consumul de curent într-un an e de 305 kWh și asta se traduce printr-un consum mic de curent și atribuirea clasei de eficiență energetică A+; vine cu iluminare interioară, dar nu de oricare fel, ci cu LED și asta asigură un consum și mai mic de curent.
Contra: nimic, dar poate că No Frost-ul v-ar fi luat grija decongelării manuale.

Concluzie

Dacă te interesează achiziția unui aparat bun pentru a-ți ține alimentele la rece atunci acest ZRB934PW2 ar fi foarte ok.  Pe lângă că e performant în răcire are și un aspect plăcut la exterior, dar și la interior. Compartimentarea e bine realizată și acest lucru o să vă ajute la o plasare eficientă a alimentelor (acest lucru va face ca mâncarea să nu primească miros). Frigiderul are compartimente, suporturi la ușă și rafturi, pe când congelatorul nu are decât compartimente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu