Zanussi ZRB836MW2

Combina frigorifică Zanussi ZRB836MW2 e una dintre cele mai ieftine modele cu dozator de apă și cu volum de 337 litri. Se adresează celor care vor apă rece de la dozator dar și un volum mare pentru aceleași dimensiuni. E vorba de noua seria cu Spazio+ de la acest producător care vine la diverse prețuri și caracteristici speciale. Deci veți găsi și la un volum mai mic și chiar și fără dozator (în caz că vreți să economisiți bani). Aveți la dispoziție multe modele cu Spazio+ iar recomandarea mea poate fi și acesta dar numai dacă vreți dozator. La interior totul e bine împărțit iar materialele compartimentelor și suporturilor sunt transparente. Acest model ZRB836MW2 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

După cum am precizat sus, Zanussi ZRB836MW2 seamănă cu câteva modele de la acest producător dar care vine cu dispenser de apă. Bineînțeles, alternativele fără această dotare sunt mai ieftine și pot fi luate în considerare. Cei 337 litri reprezintă volumul net deci cel care ne interesează. Acest volum e destul de mare pentru o combină de 59 pe 65 cm și înălțimea e de 185 cm. Clasa de eficiență energetică poate fi doar A+ și spun asta pentru e ca și o dotare standard pentru modelele anului 2012. Asta presupune un consum anual de 314 kWh, care nu mi se pare mare pentru un aparat frigorific așa mare.

Congelatorul său de 90 litri e împărțit în trei compartimente care sunt transparente iar capacitatea sa de congelare e de 4 kg (la 24 de ore). Cât despre frigider, acesta re restul volumului, adică 245 litri. Se observă că are suporturi multiple pe ușă și rafturi din sticlă. Poate doar design-ul e puțin diferit față de alte modele, însă la interior  se observă că arată identic cu alte modele (de aceea am pus și clipul de jos).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv pentru ce oferă, design simplu și plăcut, fiabilitate crescută, consum redus de curent și are dozator.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Zanussi ZRB836MW2 e un aparat frigorific foarte bun chiar dacă nu are No Frost deoarece oferă alte caracteristici interesante: volum mare, consum redus de energie și dozator. Poate că pentru unii acel dozator nu e util deoarece se pot pune sticlele cu apă pe ușa frigiderului. Alegerea dumneavoastră depinde de buget și necesități, dar sunt multe modele și deci aveți din ce alege :). Cum ar arăta la interior:

Te-ar mai putea interesa