Zanussi ZRB36101XA, combină frigorifică spațioasă

Zanussi ZRB36101XA e un aparat frigorific interesant deoarece la un așa preț oferă un volum generos, design plăcut și fiabilitate. Există destule modele care să vă placă, iar dacă nu vă interesează prea mult volumul, un model cu No Frost e o alegere la fel de bună. Acela oferă un sistem de răcire care nu permite formarea de gheață pe alimente, deci vor fi proaspete o perioadă mai lungă dar și consumul de energie e mai mic. Deci alternative există și ar trebui luate în considerare având în vedere că sunt oferite tot de acest producător. Designul e cam același pentru toate modelele acestui an. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că pentru noile modele Zanussi, producătorul a ales un design plăcut și destul de simplu. Oricum eleganța stă în simplitate.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Capacitatea de 337 litri e cea netă astfel că aveți suficient spațiu pentru frigider și congelator. Mai precis, congelatorul are un volum de 111 litri iar frigiderul e de 226 litri. Deci ambele compartimente sunt mai mari iar proporția a fost menținută. Spun asta deoarece există unele combine cu frigidere mult mai mari datorită compartimentelor speciale.

Am observat că ambele compartimente vin cu dezghețare automată, deci consumul e ceva mai mic iar congelatorul trebuie curățat mai rar. Combine e dotată cu destule rafturi, suporturi și compartimente pentru depozitare. La capitolul design oferă un finisaj plăcut (gri cu inox antiamprentă), mânere integrate, uși reversibile dar cu deschidere spre dreapta și iluminare interioară cu LED. Un minus ar putea fi capacitatea de congelare a congelatorului – 4kg/24 ore (la un volum așa de mare putea fi de cel puțin 6kg la 24 h).

Accesoriile incluse sunt cele care probabil le și știți de la alte aparate similare: suport ouă și suport pentru sticle. deci aveți destul loc pentru sucuri sau altă băuturi răcoritoare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv pentru un volum așa de bun, eleganță cu inox antiamprentă, eficiență, volum și interior iluminat cu LED.

Minusuri: capacitatea de congelare la 24 ore e cam mică.

Concluzie

Acest Zanussi ZRB36101XA e o combină frigorifică de calitate și de ultimă generație chiar dacă nu are cele mai noi tehnologii. Eu iau în considerare faptul că aduce eficiență energetică, materiale de calitate și a apărut anul aceste. Toate aceste caracteristici la un preț foarte bun.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Zanussi ZRB36101XA, combină frigorifică spațioasă”

  1. Ce înseamnă decongelare automată, mai exact?
    Nu trebuie să-l dezgheţ niciodată?
    Poţi să mă lămureşti, te rog? Şi No-frost ce înseamnă?
    Dar te org, explică-mi pe înţelesul tuturor… 🙂

Comentariile sunt închise.