Zanussi ZRB33103WA, combină de numai 175 cm

Combina frigorifică Zanussi ZRB33103WA e una dintre cele mai mici variante de pe piață și care poate concura cu multe alte modele de la brandurile concurente. Pot spune că această combină face parte din segmentul mijlociu datorită caracteristicilor tehnice și putea fi una din segmentul premium dacă ar fi avut mai multe tehnologii. Sincer, nu văd de ce aveți nevoie de o combină mai mare, în aceasta se poate pune chiar orice. Merită să o luați chiar dacă nu aveți o familie prea mare deoarece alimentele sunt conservate decent și puteți pune multe fructe și legume în acele compartimente.

Arată destul de bine iar compartimentele congelatorului sunt destul de interesante, iar cel mai mare e cel din mijloc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul unui astfel de model e destul de generos, iar interiorul nu e împărțit doar pe compartimente deoarece sunt prezente și suporturi/rafturi.
Consumul de energie e de numai 231 kWh care e mic pentru un volum de 303 litri, de aceea clasa de eficiență energetice e A++. Nu are un congelator mic, ci unul generos cu un compartiment foarte generos, dar nu e poziționat în partea de jos. Acesta poate congela cam 4 kg de alimente pe zi, dar depinde starea lor.

Se observă ușor raftul pentru sticle pe care nu puteți pune prea multe (două sticle de dimensiuni mici). Personal, acel raft mi se pare inutil, deoarece acele două sticle puteau fi puse chiar și pe suportul ușii.

Păreri pro și contra

Arată bine atât la interior, cât și la exterior iar compartimentele congelatorului au un finisaj mat cu fulgi de zăpadă. Cam toate modelele noi au un consum redus de energie, dar acesta poate fi mai mic dacă e prezentă și o tehnologie mai avansată. Nu are No Frost, dar nici nu cred că sunt variante în acest buget cu acel sistem de răcire.

Zanussi ZRB33103WA poate fi una dintre cele mai mici variante de la acest brand dar nu și de pe piață. Veți vedea variante chiar și de 150 cm doar că au un volum mult inferior. Bineînțeles, înălțimea aparatului afectează volumului aparatului deoarece lățime e cam aceeași – 60 cm.

Te-ar mai putea interesa