Zanussi ZRB33100XA, combină frigorifică clasa A+

Zanussi ZRB33100XA este o combină frigorifică numai bună dacă nu ești în căutarea unui model cu No Frost. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se va descurca foarte bine la păstrarea rece a diferitelor alimente în condiții neobișnuite de temperatură.

Aspect

Puteți vedea că acest mode e unul de culoare inox, iar materialul din care e realizat e unul pe care nu se vede amprenta. Interiorul puteți vedea că e foarte bine compartimentat, volumul net total de 309 litri fiind împărțit în cel al frigiderului care are 198 litri și al congelatorului care are 111 litri.

Interiorul
Interiorul

Caracteristici tehnice

Modelul ZRB33100XA vine cu un volum total de 309 litri care e unul net. Acest volum e împărțit foarte inteligent între congelator și frigider, iar cât au fiecare în parte puteți vedea mai sus. Din păcate nu vine cu No Frost, dar la frigider dezghețarea e una care se realizează automat, deci nu o să aveți stres la acest capitol.

Păreri pro şi contra

Vine la un incredibil raport între preț și calitate, e silențios (la cei 40dB ai să puteți să fiți siguri că nu o să vă trezească din somn), iar fiabilitatea este peste medie. E un aparat de îndelungă folosință, iar dacă vreți să-i extindeți garanția atunci o puteți face fără probleme aici.
Din păcate nu e un aparat premium și din această cauză nici nu are No Frost și cu atât mai puțin Multiflow.

Concluzie

Combina aceasta de la Zanussi e una modernă care te ajută să păstrezi alimentele la rece într-un mod eficient, iar consumul de curent e și el unul mic. La interior iluminarea se realizează cu becuri LED, lucru care ne demonstrează că producătorul s-a gândit la toate. Utilizarea sa nu presupune ceva complicat din partea dumneavoastră, doar din când în când (de o dată sau două ori pe an) trebuie să decongelați congelatorul și în rest nu aveți stres.

Te-ar mai putea interesa