Zanussi ZRB33100WA, combină ieftină și spațioasă

Combina frigorifică Zanussi ZRB33100WA e una XXL adică oferă un spațiu generos pentru dimensiuni modeste. Sunt multe modele lansate anul acesta care arată similar cu acesta și care pot fi luate deasemenea în considerare. Noile modele aduc un plus de eficiență, după cum suntem obișnuiți, dar și un congelator generos. Are un design interesant în două culori: alb cu gri. Dar parcă ar arăta mai bine într-o singură culoare, adică pe alb. Capacitatea de congelare e de numai 4kg iar la un congelator așa mare nu e chiar satisfăcătoare. Dar și așa oferă multe alte avantaje care nu trebuie neglijate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Oricum suntem multe modele iar dacă vă plac caracteristicile acestui model, nu văd de ce nu ați opta pentru acesta.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Volumul net e de 309 litri iar acest volum e bine împărțit pe compartimente, astfel că are un congelator de 111 litri și un frigider de 198 litri. Trebuie să vă informez că există modele similare ca și caracteristici și design. Alegere voastră trebuie să fie conformă cu bugetul alocat și e bine să alegeți spațiul înainte de tehnologii (adică prioritate au cele cu volum generos).

Atât din poze cât și din clip se observă prezența unor rafturi din sticlă, compartimente generoase și a unor suporturi. Congelatorul are decât 3 compartimente doar că ele sunt ceva mai mari. Pe partea de design are: finisaj alb, uși reversibile, mânere orizontală și incorporate. Suporturile incluse sunt cele pentru ouă și băuturi. Deasemenea, e nevoie de o priză dar nu la mare apropiere deoarece are un cablu de alimentare de 2.4 m. La interior am observat și iluminarea cu LED care e cea mai bună de la ora actuală deoarece oferă un plus de vizibilitate în frigider.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volumul mare oferit de congelator dar și frigider, consum redus de energie (e evident din clasa de eficiență energetică), eleganță, fiabilitate și calitate.

Minusuri: ar fi capacitatea mică de congelare la 24 de ore.

Concluzie

Acest Zanussi ZRB33100WA e una din cele mai bune alegeri care le puteți face în acest buget și spun „una” deoarece pot să apară mai multe modele ieftine de la Zanussi ori alți producători. Pentru a vă face o idee mai bună am pus și un clip cu această combină:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Zanussi ZRB33100WA, combină ieftină și spațioasă”

  1. Buna..am luat acum doua zile un astfel de model..e intr-adevar elegant,spatios..problema e ca imi merge incontinuu de ieri fara a se opri..am citit apoi ca perioada de stabilizare e de 30 h..e oare ceva normal sa mearga intr-una de aprox 16h?ms anticipat

Comentariile sunt închise.