Zanussi ZRB32210XA, combină ieftină cu No Frost

Zanussi ZRB32210XA e o alegere bună deoarece oferă sistem de răcire avansat care reduce din consum iar alimentele sunt mai proaspete o perioadă mai lungă. E vorba de No Frost, care face ca dezghețarea congelatorului să fie automată și manuală cum ne-am obișnuit cu congelatoarele clasice. Deci oferă multe avantaje, dar nici volumul nu trebuie neglijat deoarece e destul de bun. Acuma nu cred că are mare importanță volumul frigiderului, ci mai degrabă cel al congelatorului. Spun asta deoarece în frigider puneți alimentele care le consumați într-o perioadă scurtă pe când în congelator le aveți pentru o perioadă mai lungă și deci se pot aduna mai multe alimente ce trebuie congelata. Arata bine în special că are finisaj inox antiamprentă, mânere integrate etc. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos vă puteți face o idee despre ea, adică cum arată la exterior și interior.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net modest dar satisfăcător având în vedere că are un congelator spațios. E vorba de 290 litri, iar congelatorul e de 92 litri (restul e distribuit frigiderului și să nu confundați volumul brut cu cel net). Clasa A+ de eficiență evidențiază consumul redus de energie. Frigiderul vine cu suficiente rafturi, suporturi și compartimente. Apreciez că e iluminat LED deoarece totul devine mai vizibil și mai gustos.

Congelatorul oferă 3 compartimente de diferite dimensiuni. La capitolul design are: finisaj gri cu inox antiamprentă, uși reversibile dar cu deschidere standard spre dreapta, iluminare la interior cu LED și mânere incorporate. parcă mânerele incorporate oferă un plus de eleganță față de cele verticale. Dacă alegeți o altă combină și vreți una cu mânere verticale, alegeți pe una cu mânere mai mari.

Controlul electronic al temperaturii e util și ușor de folosit. Acesta aduce după sine și funcția de avertizare sonoră pentru ușă deschisă. Sun incluse suporturile pentru sticle și ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are No Frost, Electronic Easy, arată foarte bine, congelator generos, preț atractiv, iluminare cu LED la interior și fiabilitate crescută.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Acest aparat numit Zanussi ZRB32210XA e un model care-l recomand oricui chiar dacă nu are prea multe funcții sau tehnologii. Până la urmă, cea mai importantă tehnologie e cea care vă ajută să economisiți bani. Dacă vi se pare că vă depășește bugetul, vă recomand un model mai ieftin fără No Frost ori să alegeți ratele fixe.

Te-ar mai putea interesa