Zanussi ZRA724SW

Zanussi ZRA724SW e un frigider foarte apreciat deoarece are un preț mic și e economic pe partea de consum de curent electric. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și principalul concurent e ZRG716CW care e mai ieftin, dar are și un volum net inferior. Modelul de față e potrivit celor care nu prea mănâncă acasă ori au o familie mică.

Poze

E de culoare albă și la exterior arată identicu cu ZRG716CW despre care ziceam mai sus că e concurentul său mai ieftin. La interior e altă poveste deoarece modelul de față e mai spațios și e bine compartimentat la interior. Se poate vedea că frigiderul are 3 rafturi, iar congelatorul are doar un compartiment, dar eu cred că vă ajunge.

Exteriorul
Exteriorul
La interior
La interior

Specificaţii tehnice

Modelul ZRA724SW are un volum net total de 232 litri din care frigiderul are 214, iar restul corespunde congelatorului. Ce trebuie remarcat e că valorile precizate anterior sunt valori nete. Compartimentarea e bine realizată, după cum spuneam mai sus, iar la interior frigiderul e împărțit cu rafturi de sticlă.
Legat de consumul de curent electric nu trebuie să vă faceți griji deoarece nu consumă deloc mult curent având clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e una bună deoarece are o garanție de 2 ani care e extensibilă la 4 ani maxim; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun deoarece ține alimentele la o temperatură optimă, iar congelatorul e bun și el având o putere de congelare de două kilograme la două ore; compartimentarea nu e realizată doar cu rafturi, ci și cu 4 suporturi pe ușă; utilizarea sa nu e deloc complicată, iar întreținerea constă în curățarea interiorului aparatului o dată la câteva luni.
Contra: nu are No Frost, dar asta nu e o problemă deoarece dezghețarea se realizează automat.

Concluzie

Zanussi e un brand cunoscut în principal pentru electrocasnicele de dimensiuni medii sau mari. Modelul de față are dimensiuni medii, iar datorită caracteristicii Spazio+ în acest aparat frigorific încap mai multe alimente spre deosebire de alte frigidere standard. Această caracteristică e întâlnită și la alte aparate frigo cum ar fi ZRG 716CW.

Te-ar mai putea interesa