Zanussi ZRA22800WA, frigider mic

Dacă te interesează achiziționarea unui frigider atunci unul foarte vun ar fi acest Zanussi ZRA22800WA deoarece beneficiază de o capacitate de 232 litri (din care 214 e capacitatea netă), consum mic de curent și un preț ok. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar eu zic că-și merită din plin banii deoarece e exact ceea ce vă doriți în cazul în care aveți un mic apartament sau o garsonieră. De aceea aș recomanda acest aparat familiilor mici ori studenților.

Aspect

Din poza de alături cred că puteți vedea mai bine că e vorba despre un model cu o ușă. Puteți vedea că are și 3 rafturi care o să vă ajute la o poziționare mai bună a alimentelor, dar nu are doar acestea trei deoarece are și congelator și cutii. Din poza de alături puteți vedea rafturile, iar din preview-ul de la final puteți vedea mai bine cum arată aparatul.

Rafturile
Rafturile

Caracteristici tehnice

Modelul ZRA22800WA e unul care are un volum net de 214 litri și un consum mic de curent, motiv pentru care i s-a dat clasa de eficiență energetică A+. Normal că la interior beneficiază de iluminare interioară, iar printre accesoriile care le aveți la pachet se numără suportul pentru ouă.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest aparat faptul că are un preț de sub 1000 lei și că e performant în răcire. Alimentele pot si depozitate pe sortimente deoarece vine cu multe rafturi și locașuri unde le puteți pune la păstrare. Normal că are și congelator, lucru care poate fi văzut și din imagine, doar că are 18 litri… ceea ce e cam puțin, dar până la urmă e un aparat destinat familiilor mici. Un lucru interesant la acest aparat frigo e faptul că pentru a-l utiliza eficient nu sunteți nevoit să citiți manualul de utilizare.
Nu-mi place că nu are No Frost, dar probabil că nici nu contează la cât de mic e.

Concluzie

În concluzie, pot spune că e un aparat numai bun pentru cei care nu vor să streseze cu prea multă mâncare în el. Spațiul ocupat e foarte mic deoarece are dimensiuni reduse, motiv pentru care va încăpea numai bine în bucătăria unui mic apartament ori garsoniere.

Te-ar mai putea interesa